S-a aflat când va avea loc nunta lui Liviu Vârciu cu Anda Călin: „Va fi un eveniment intim”

Ultima actualizare:

Au trecut mai bine de 8 ani de când Liviu Vârciu și Anda Călin s-au îndrăgostit și au decis să meargă împreună pe același drum. Au doi copii minunați, iar pe plan financiar se bucură de un succes uriaș. Însă, a rămas un singur lucru de făcut...nunta! Iată când va avea loc marele eveniment.

Liviu Vârciu și Anda Călin se căsătoresc
Liviu Vârciu și Anda Călin se căsătoresc

Liviu Vârciu și Anda Călin vor spune „Da” weekend-ul acesta

Liviu Vârciu și Anda Călin se vor căsători weekend-ul acesta. Se pare că cei doi au decis ca evenimentul cel mare să se desfășoare departe de ochii curioșilor, într-un cadru restrâns,  potrivit cancan.ro,   

Nu demult, Anda Călin a vorbit despre nunta cu Liviu Vârciu și spunea că până acum nu a fost o prioritate pentru ei, însă cu siguranță atunci când vor decide să facă pasul cel mare, se va întâmpla într-o manieră discretă.

„Nu sunt sigură că veți afla. Va fi un eveniment intim, nu neapărat ascuns, pentru că noi nu facem lucrurile pe ascuns, dar cred că nu tot ceea ce facem noi într-o relație trebuie să apară în presă neapărat, ca să fie validat de cineva. Important este să ne validăm noi, ca familie, nu să ne valideze alții”, a declarat Anda Călin la Xtra Night Show.

Pe de altă parte, atunci când a fost întrebat despre nunta cu partenera sa, Liviu Vârciu a fost rezervat în detalii. La un moment dat, s-a zvonit că cei doi s-ar fi căsătorit în secret.

”Și dacă zic că ne-am…., care mai e secretul? Nu se știe, nu o să aflați niciodată, știm doar noi doi și nașii, atât”, a spus artistul pentru Ciao.ro.

Cum a început povestea lor de dragoste

Pentru cei care nu știu cum a început povestea lor de dragoste, Anda Călin și Liviu Vârciu s-au cunoscut într-un club, pe când ea lucre ca manager. Primul lor dialog a fost de-a dreptul haios, dar a reprezentat și startul relației.

Liviu Vârciu: „De ce ești în club? Copiii unde sunt?”

Anda Călin: „La maică-ta!”

După ce i-a cerut numărul de telefon, ea a refuzat să i-l dea, însă au început să țină legătura pe rețelele de socializare, urmând să își dea mai multe întâlniri. De atunci au trecut 8 ani, iar acum formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz.

”Sunt opt ani, avem doi copii frumoși, avem o relație foarte bună. Ne înțelegem bine. E cea mai lungă relație din viața mea și sper și ultima că așa sperăm toți. Nu cred că m-a schimbat, doar că datorită ei am mai luat niște lucruri. Datorită ei, uite, am o familie, datorită ei am niște bani pe care pot să-i investesc”, a mărturisit Liviu Vârciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
kate middleton rochie foto profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Sarah Prodan
Banner Dan Negru Florin Piersic
 Fosta prezentatoare de la Antenă şi soţia fostului căpitan al României, Cristi Chivu, Adelina, revine în peisajul media
diana aurelian jpg
banner Adriana Trandafir
vulpita viorel covid 19 png
banner andreea marin png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net