Anda Călin se pregătește să dea lovitura cu o nouă afacere. Liviu Vârciu a mărturisit totul: „Nu mă bag, ea știe mai bine decât mine”

Liviu Vârciu a reușit să își clădească o carieră de succes de-a lungul timpului și se poate bucura de o mare popularitate în rândul românilor. Pe de altă parte, nici Anda Călin nu se poate plânge de aceste lucruri, întrucât artistul a mărturisit recent că partenera sa și-a deschis o nouă afacere.

Liviu Vârciu a dezvăluit afacerea pe care o va deschide Anda Călin
Liviu Vârciu a dezvăluit afacerea pe care o va deschide Anda Călin

Anda Călin își deschide o nouă afacere

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au doi copii minunați. Acest lucru îl determină să se declare un bărbat împlinit, însă cu greu reușește să se împartă între obligațiile profesionale și cele familiale. Asta pentru că și partenera lui s-a lansat în afaceri, iar programul lor nu coincide întotdeauna. Recent, artistul a dezvăluit că iubita sa își va deschide o grădiniță.

„Ea tot face programul pentru vacanțe, tot pune date, dar, din păcate nu ne pupăm pe date, pentru că eu mai am niște evenimente, mai am niște obligații în weekenduri. Ea deschide acum o grădiniță săptămâna viitoare, o școală de vară și nu poate ea când pot eu și tot așa.  Dar am promis că vreau să văd și eu Veneția, că nu am văzut-o. Sunt omul apei că sunt zodia pești”, a declarat Liviu Vârciu pentru Ciao.

Liviu Vârciu: „Nu mă implic absolut deloc”

Pe de altă parte, Liviu Vârciu spune că nu se amestecă în afacerile Andei Călin. Mai mult, cântărețul susține că partenera lui știe cel mai bine ce are de făcut, însă nu se dă în lături să o ajute în cazul în care aceasta are nevoie. 

„Nu, ea cu grădinița ei, eu cu filmările mele. Nu mă implic, nu mă bag, ea știe mai bine decât mine. Dacă a stat și cu copiii încontinuu a luat dragostea asta de copii, nu știu cum a luat-o. Nu mă implic, absolut deloc. Doar poate în promovare dacă îmi cere ajutorul, dar în rest nu”, a mai mărturisit artistul pentru sursa citată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
banner Velniciuc, Fuego, Marciuca png
veins of a broken heart jofng5tb4f8vzm4x logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net