Carmina, fiica lui Liviu Vârciu a răbufnit în mediul online. Ce a declarat tânăra despre părinții ei: „N-am putut efectiv să mă opresc din plâns”

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu din prima căsnicie este o tânără populară, cu aspirații înalte, dar cu un trecut dureros în ceea ce privește familia. Chiar dacă au trecut mai mulți ani de la despărțirea părinților ei, fata și-a deschis sufletul în mediul online și a dezvăluit lucruri emoționante.

Carmina, alături de părinții săi
Carmina, alături de părinții săi

Carmina a publicat o fotografie cu Liviu Vârciu și Ami Teiceanu

Carmina este rodul iubirii dintre Liviu Vârciu și Ami Teiceanu, cea care l-a făcut tată pentru prima dată. Cei doi au devenit părinți de la o vârstă fragedă, având pe atunci 21 și respectiv 22 de ani. Din nefericire, relația lor nu avea să dureze, iar după ce s-au despărțit, Ramona, pe numele ei real, s-a mutat la Arad alături de fiica ei, Carmina.

Timpul a trecut, așa că atât Liviu Vârciu, cât și Ami Teiceanu și-au refăcut viețile. În prezent, cântărețul este căsătorit cu Anda Călin și au 2 copii împreună. La rândul ei, Ami Teiceanu și-a întemeiat propria familie.

Carmina își petrece timpul atât cu mama sa, cât și cu tatăl său. De curând, tânăra a publicat pe rețelele de socializare o fotografie de pe vremea când părinții ei erau împreună, iar ulterior a publicat un filmuleț în care a explicat ce simte cu adevărat, de când s-a produs ruptura între cei care i-au dat viață.

Carmina: „Copilul din mine m-a omorât aseară”

Deși susține că este pe deplin împăcată cu deciziile pe care le-au luat părinții ei, există momente în care tânăra își arată latura de copil rănit. Carmina recunoaște că a plâns atunci când a găsit fotografiile cu tatăl și mama ei, însă acceptă faptul că fiecare și-a refăcut viața, ulterior.

„Aseară căutam prin poze, voiam să găsesc total altă poză și am găsit poze cu părinții mei din tinerețe. Am zis că să fac și eu trend-ul acela și înainte să-l postez, o fracțiune de secundă mi-a trebuit să aud melodia aia tristă, să văd o poza cu mine și după o poză cu ei, ca să mă bufnească plânsul. Am plâns, fraților, o oră încontinuu, nu am putut efectiv să mă opresc din plâns. Eu am trecut de foarte mult timp peste faptul că ai mei s-au despărțit și că mama și-a refăcut viața.

Tata și-a refăcut viața, mai are doi copii, toată lumea fericită. Aia a fost, așa s-a întâmplat. Așa a vrut Dumnezeu, totul se întâmplă cu un motiv. Deci am trecut peste, dar eu cred că cu cât zic eu ca mi-am revenit…

În momentul de față, dacă mă uit la videoclip, nu mai am nici un stres. Dar copilul din mine m-a omorât aseară, deci jur că nu am putut să mă controlez. O oră constant am plâns, ca un copil de 2 ani.

Nu pot să îmi explic și voiam să împărtășesc chestia asta cu voi, că mi s-a părut chiar interesant. Gen nu știu dacă mai pățiți, dacă și tu ai pățit chestia asta. Ai tăi sunt despărțiți și fiecare cu viețile lor separate și copilul din tine, uneori, se mai unge așa pe suflet când se uită la poză și își dă filme „cum era dacă”.

Să ne înțelegem, eu chiar am trecut peste, sunt ok. Sunt bucuroasă, fericită pentru amândoi, nu am nici un stres, nicio treabă. Aia e, m-am obișnuit. Dar mai am momente de slăbiciune când iese Carminuța, copilul din mine care se joacă cu sentimentele mele, dar e ok. Mi-am revenit, acum nu mai am nimic. Am avut așa un moment de slăbiciune și eram și obosită. Probabil mi s-au derulat 365.000 de filme în cap”, a spus Carmina în filmulețul pe care l-a publicat în mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net