Cu ce se ocupă Carmina, fiica lui Liviu Vârciu. Are un tată celebru, dar își câștigă singură banii

Carmina, fiica artistului Liviu Vârciu din fosta relație cu Amy Tecuceanu, este demult o tânără care a încercat să își câștige existența, iar acum aceasta a pus bazele unui business căruia i se dedică în totalitate. 

Cu ce se ocupă Carmina Vârciu / foto: arhiva Click!
Cu ce se ocupă Carmina Vârciu / foto: arhiva Click!

La cei 21 de ani ai săi, Carmina Vârciu poate fi un exemplu pentru tânăra generație. Deși are un părinte celebru, tânăra a decis să stea pe propriile picioare, în ciuda susținerii pe care o are din partea familiei. Recent, fiica fostului membru al trupei L.A. se ocupă de confecționarea manuală a unor lumânări. 

Carmina Vârciu: „Nu o consider o muncă”

Carmina este studentă în cadrul Facultății de Jurnalism din București, însă nu dorește să profeseze în domeniu. A descoperit o altă activitate care o pasionează: confecționarea manuală a lumânărilor, și se dedică trup și suflet micii sale afaceri. 

În cadrul celui mai recent interivu oferit unei publicații românești, Carmina Vârciu a declarat că a decis să renunțe la vechiul job - s-a ocupat de promovarea atelierului de modă al Anei Roman, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu. 

Fiica artistului a decis să își canalizeze toate resursele către o activitate care îi produce plăcere și care, totodată, îi oferă și un venit. Nu este singură în tot acest proces, deoarece beneficiază și de ajutorul iubitului și al mamei sale.

„Nu mai merg la jobul pe care l-am avut înainte, acum mă axez și îmi investesc tot timpul și energia în noua afacere. Și pe care sincer nu o consider muncă pentru că îmi place atât de mult tot procesul încât mi se pare chiar terapeutic să le fac. Eu împreună cu partenerul meu și mama lui ne ocupăm de tot ce înseamnă proiectul DC.candelsandmore. 

Ai mei mă susțin și ar fi de acord cu aproape orice mi-aș propune să fac. Mă bucură mult că m-au lăsat și mă lasă să descopăr lucruri noi, dar mai ales că prin toate încercările mele am ajuns să găsesc ceva care îmi place și chiar îmi iese” – a povestit ea, în cadrul unui interviu pentru fanatik.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net