După 7 ani de relație, Liviu Vârciu și Anda Călin au făcut anunțul: „Nu sunt sigură că...”

Ultima actualizare:

Anda Călin este cea care a reușit să-l cumințească pe Liviu Vârciu. După o relație de 7 ani, aceștia au făcut marele anunț! Mereu au fost ținta aluziilor cu privire la căsătorie, mai ales că între timp au format o familie. Cei doi însă au fost mereu fermi în această privință, iar Anda Călin a avut curaj să vorbească acum despre acest subiect.

După 7 ani de relație au făcut anunțul!
După 7 ani de relație au făcut anunțul!

După 7 ani de relație au făcut anunțul!

Anda și Vârciu au considerat mereu că iubirea lor nu este justificată de un act, motiv pentru care momentan nu s-au căsătorit. Cu trecerea timpului însă părerile li s-au mai schimbat, astfel că nu este exclus ca la anu să aflăm că au făcut pasul cel mare.

Nu sunt sigură că veți afla. Va fi un eveniment intim, nu neapărat ascuns, pentru că noi nu facem lucrurile pe ascuns, dar cred că nu tot ceea ce facem noi într-o relație trebuie să apară în presă neapărat, ca să fie validat de cineva. Important este să ne validăm noi ca și familie, nu să ne valideze alții”, a precizat Anda Călin pentru emisiunea Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Anda Călin este cea care i-a schimbat viața lui Liviu după o serie de relații eșuate. Totuși, Anda a mărturisit că nu i-a fost greu în relație pentru că și Vârciu a fost deschis spre a-și întemeia o familie, așa că planurile lor s-au potrivit perfect.

Să zic că 40% a contat și aportul pe care l-am adus relației, dar 60% a contat ceea ce el și-a dorit pentru relația aceasta. Contează, dar niște copii nu definesc o relație. Nu pot spune că a fost foarte greu de dresat poate pentru că ajunsese la o vârstă la care își dorea alte lucruri de la viață”, a mai precizat Anda Călin.

Cât despre relația lor, Vârciu a mărturisit acum ceva vreme că sunt exact ca orice alt cuplu: au probleme, însă nu lasă aceste lucruri să îi afecteze. Ce îi diferențiază totuși de alții este autenticitatea!

Nu ne-am înșelat, nu ne-am călcat pe bătături, avem și noi discuțiile noastre, avem și noi iubirile noastre, dar le avem pe ale noastre acasă. S-au despărțit cei de care spuneați că se iubesc foarte mult. Noi nu am jucat în rol, suntem la fel în public, în viață și pe YouTube, că am și canal unde pun momente din familia mea. Suntem la fel de funny și de mișto, ăsta e secretul”, a declarat și Liviu Vârciu la Antena Stars, acum ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net