Liviu Vârciu, criză de nervi în prima zi de școală a copiilor: „Să știți că nu mai este de glumă!”

Vedetele și copiii lor s-au pregătit să îmbrățișeze prima zi de școală într-o manieră pozitivă: cu speranță pentru un an mai bun, liniște și fericire. Din păcate, Liviu Vârciu a fost nevoit să fie victima unei situații de-a dreptul frustrantă. A dat vina pe autorități pentru întreaga situație.

image

Liviu Vârciu și-a luat familia și au plecat spre instituțiile de învățământ unde cei mici sunt înscriși. Dimineața le-a fost stricată însă de o coadă interminabilă de mașini. Actorul a fost nevoit, după ce nu și-a mai putut stăpâni nervii, să tragă un semnal de alarmă și să sesizeze în mediul online autoritățile competente. 

Liviu Vârciu: „Să stea și ei așa, uite, cum stăm noi” 

Cunoaștem cu toții agitația din prima zi de școală și stresul prin care trec atât cei mici, dar și părinții lor. Cea mai mare presiune o reprezintă timpul, căci toată lumea își dorește să ajungă la ora exactă, fără a întârzia. Din păcate, Liviu Vârciu și familia lui au început ziua așa cum nu se putea mai rău.

image

Traseul pe care familia Vârciu trebuia să îl urmeze începe din complexul rezidențial Greenfield Băneasa, acolo unde locuiește, însă se oprește după doar câțiva metri. Motivul: coada interminabilă de mașini. După minute bune de așteptat, nervi și multe claxoane, Liviu Vârciu a făcut o postare pe Instagram, spunându-și nemulțumirea și etichetând totodată Primăria Sectorului 1. De asemenea, vedeta a precizat că într-o oră și zece minute a parcurs o distanță de doar doi kilometri. 

„Am glumit, am râs cu acest cartier, dar să știți că nu mai este de glumă. Mi-ar fi plăcut să fie aici directorul de vânzări de la Greenfield, primărița sectorului 1, primarul sectorului 2, primarul sectorului 3, primarul sectorului 4, primarul general (…) sau să aibă și ei copiii la școală (…) și să stea și ei așa, uite, cum stăm noi”, a spus Liviu Vârciu, pe InstaStory. 

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net