Pe ce a cheltuit Liviu Vârciu o mică avere, 600.000 de euro: „Nea Marin nu mi-am dat niciun ban”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Liviu Vârciu (43 de ani) are un program foarte solicitant.

Filmează împreună cu bunul său prieten și coleg, Andrei Ștefănescu de la AlbNegru pentru emisiunea lui Nea Marin, aleargă și la concerte, se ocupă și de a doua parte a filmului său de suflet  “Zăpadă, Ceai și Dragoste”, dar are timp să își ducă și soția în vacanțe exotice pentru că în compania ei se simte cel mai bine, așa cum ne-a mărturisit chiar el pentru Click!

Liviu, vine curând a doua parte la “Zăpadă, Ceai și Dragoste”!  La prima și-a vândut soția apartamentul, nu?

Da.

Și acum?

N-am mai avut ce să mai vândă la a doua parte. E o producție făcută cu niște oameni foarte talentați. Bugeanu, regizorul meu de suflet, Pădure. Suntem o echipă pe care eu o respect foarte mult. M-am împrumutat pentru că am avut garanția primului film.

De la Nea Marin?

Nu, Nea Marin nu mi-am dat niciun ban. S-a jurat, s-a jurat pe carne de porc că nu-mi mai dă niciun, nici un leu. Dar pentru că a funcționat foarte bine filmul pe Netflix, Netflix-ul mi-a plătit o factură în avans pentru a doua parte. Asta înseamnă că am făcut o treabă bună și sperăm să mergă la fel de bine cum am mers și primul pe Netflix.

La cât se ridică bugetul pentru al doilea film? Cam câți bani ai scos din buzunar?

Nu m-am oprit încă pentru că mai am de plătit colorizarea, sunetul, publicitatea. Mai am de plătit la el. Până acum am o sumă de vreo 650.000 de euro. Sper să mă opresc la 800.000 de euro. Sper din toată inima mea pentru că e producția foarte mare, efectele speciale sunt multe. Oamenii pe care i-am avut au fost foarte buni, foarte talentați. Și atunci sper să mă opresc la 800.000 de euro.

Rolul tău continuă din prima parte?

Din prima parte, da, ""Zăpadă, Ceai și Dragoste"! Eu sunt Dragoste!

Ai zis că n-ai mai luat vedete, ești doar tu în cea de-a doua parte a filmului!

N-am mai luat vedete, am luat personajele principale pe care le-am avut în prima parte. Și ceilalți actori au fost doar actori. Actori cu premii, actori cu Gopo.

Își face vacanțele doar cu soția lui

Emisiunea continuă...

Emisiunea merge foarte bine. Filmul, “Bravo, tată”, serialul în care joc pe Antena 1 merge foarte bine. Nea Marin acum a început un nou sezon. De la Nea Marin, am venit direct aici, de la 1800 de km. Dar mă duc cu drag, că-l iubesc pe bătrânul ăla și-l voi iubi toată viața mea.

 Ai avut timp de vacanță?

Acum o duc repede într-o vacanță pe soție. Am fost în Veneția, acum fugim repede iar noi doi. În vacanță mergem doar noi doi, pentru că e singurul om cu care mă înțeleg. Și îi mulțumesc pentru treaba asta. Mă susține, e important. Prietenii mei mă întreabă: “Bă, cum mergi doar cu nevastă-ta în vacanță? Ești nebun? Nu te plictisești?”. E singurul om lângă care nu mă plictisesc.

Copiii? Cât de mult te solicită?

Copiii, mulțumesc lui Dumnezeu că îi mai las la mama. Acum o să-i ia și soacra mea, dar o să meargă și mama la soacră-mea, să putem pleca în vacanță.

Unde o duci pe soție acum?

O duc în Grecia.

Cu L.A. ai piesă nouă acum!

Piesă nouă, „Adio”, în primă audiție la We Love Music Festival. Au fost băieții ieri în studio la Laurențiu Duță, eu n-am fost în Constanța. Eu am fost la Nea Marin, am venit la Vâlcea direct de acolo. Au tras refrenul și o să încercăm să o cântăm în primă audiție aici, la We Love Music Festival.

Și cu piesa “Ochii tăi” cum rămâne?

O cântăm în seara asta.

Îți mai scriu admiratoarele?

Nu mai au de ce să scrie, că știu că sunt luat, operat.

Mulți artiști și influenceri au jucat în prima parte a filmului lui Vârciu

"Zăpadă, Ceai și Dragoste" este un film de comedie din 2020 regizat de Cătălin Bugean. În rolurile principale au interpretat actorii Liviu Vârciu, Levent Sali, Angel Popescu, dar în alte roluri au apărut vedete precum: Dorian Popa, Alex Velea, Alina Pușcaș, Cristian Iacob, Carmen Tănase, Cosmin Seleși, Florin Busuioc, Monica Anghel, Pepe, Paula Chirilă și Sorin Bontea. Filmul spune povestea a trei prieteni care printr-o conjunctură mai putin fericită ajung la închisoare. Acolo își plănuiesc evadarea și cu ajutorul unui mafiot local reușesc să evadeze doar pentru a pregăti următorul jaf.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pepe te cunosc de undeva despre andreea balan jpeg
alice la cajo sardinia jpg
foto1 ramona jpg
Banner Silviu Mircescu
 Medana Oprea, frumoasa soție a lui Alin Oprea, este foarte fericită
image
actualitate.net
image
actualitate.net