Imagini din vila luxoasă a lui Nea Marin. Cum arată vila estimată la 200.000 de euro. FOTO

Nea Marin, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune, se poate lădua cu o vilă luxoasă, în care își duce traiul în Capitală. Gazda show-ului „Poftiți pe la noi!” și jurat la „Splash! Vedete la apă” nu s-a uitat deloc la bani atunci când a venit vorba de confortul său și al familiei sale. 

Nea Marin / foto: Arhiva Click!
Nea Marin / foto: Arhiva Click!

Locuința celebrului Nea Mărin este una spectaculoasă, situată în zona Sălăjan, din București. Acum ceva timp, bunul său prieten Liviu Vârciu a făcut publice mai multe imagini din interiorul casei, fanii reușind să observe astfel cum arată în cel mai mic detaliu locuința vedetei TV. 

Vila lui Nea Marin, estimată la 200 de mii de euro 

Casa vedetei de televiziune este amenajată cu mult bun-gust, îmbinând elemente din stilul tradițional românesc cu elemente moderne. Coregraful se poate declara extrem de mândru de locuința sa în care a investit bani frumoși, mai ales că fațada modernă și detaliile arhitecturale reprezintă doar câteva aspecte care o fac plăcută din prima vedere. 

Filmările făcute de Liviu Vârciu, apoi urcate în social media, denotă că Nea Marin a dat dovadă de simplitate și rafinament atunci când și-a construit casa. Interiorul este plin de eleganță, iar camerele sunt extrem de spațioase și mobilate frumos. 

De asemenea, livingul casei se numără printre zonele preferate de Liviu Vârciu, mai ales pentru faptul că este decorat cu vopsea aurie. Se mai regăsesc două televizoare și o canapea confortabilă. 

Cum altfel nu se putea, Nea Mărin și-a creat un spațiu personal - biroul în care își desfășoară treburile administrative. De asemenea, dormitoarele sunt amenjate cu paturi matrimoniale, dulapuri și noptiere. 

Bunul-gust și rafinamentul predomină și în camerele de la etajul vilei, iar mansarda este de-a dreptul spectaculoasă: o cameră amenajată cu ferestre în tavan, prin care pătrunde lumina naturală. 

Conform prețurilor publicate pe site-urile agențiilor imobiliare, o astfel de casă, într-o astfel de zonă, nu are șanse de a fi achiziționată sub un preț mai mic de 200.000 de euro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
banner catalin botezatu png
paris hilton colaj instagram jpg
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
dita von teese sampania saptamana modei paris profimedia (2) jpg
banner Răzvan Popescu
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net