Declarația neașteptată făcută de Liviu Vârciu, după aproape 8 ani de când e împreună cu Anda Călin. Relația lor e pe butuci? „Un cuplu care încă rezistă”

Liviu Vârciu și Anda Călin formează un cuplu de aproape 8 ani și au împreună doi copii. Cei doi au considerat mereu că iubirea lor nu este justificată de un act, motiv pentru care momentan nu s-au căsătorit. Și, bineînțeles, ca în cazul fiecărui cuplu din showbiz, mai întâmpină și ei probleme, nu este totul roz.

Anunțul făcut de Liviu Vârciu, după 7 ani de relație cu Anda Călin / foto: arhiva Click!
Anunțul făcut de Liviu Vârciu, după 7 ani de relație cu Anda Călin / foto: arhiva Click!

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o adevărată poveste de dragoste de aproape 8 ani. Cei doi au împreună două fete, astfel că actorul se poate declara un bărbat împlinit. De altfel, cu ceva timp în urmă, Vârciu mărturisea că există au probleme și în relația lor, însă nu lasă aceste lucruri să îi afecteze. 

„Avem și noi discuțiile noastre”

Anda dansează pe muzică, dar nu pe muzica asta, ci pe muzica viitorului, a ei. Sper că nu a trecutului, ci a viitorului. De la ea am învățat, noi asta facem ca să supraviețuim și să fim un cuplu care încă rezistă după șapte ani. Nu ne-am înșelat, nu ne-am călcat pe bătături, avem și noi discuțiile noastre, avem și noi iubirile noastre. dar le avem pe ale noastre acasă. S-au despărțit cei de care spuneați că se iubesc foarte mult. Noi nu am jucat în rol, suntem la fel în public, în viață și pe YouTube, că am și canal unde pun momente din familia mea. Suntem la fel de funny și de mișto, ăsta e secretul””, a spus Liviu Vârciu, pentru Antena Stars, acum ceva timp.

Anda Călin are planuri mari și și-a deschis recent o afacere. Partenera prezentatorului TV mărturisește că știe că partenerul ei de viață o susține în tot ce ăși propune să facă.

„Liviu merge pe principiul «happy wife, happy life», așadar mă susține mereu în orice mă împlinește pe plan profesional și personal. Îmi găsesc greu timp pentru mine, încă lucrez la asta. Când nu muncesc, sunt cu copiii. Când nu sunt cu ei, mă găsesc în discuții profunde cu oamenii (ador să fac asta și mă relaxează). Îmi place să petrec timp de calitate cu soțul meu, mă relaxez citind și mă bucur de lucrurile simple.

Când nu mai pot, semnalez asta oamenilor apropiați și ei îmi vin în ajutor. Deși mă găsesc implicată în multe activități în același timp, am și puterea să spun stop când mă simt epuizată. Dacă aș dispune de timp, aș vrea să merg cu Liviu la un hotel și doar să dormim până ne simțit amândoi 100% odihniți. Probabil voi face asta curând, încă trag de el să ne sincronizăm programul”, a declarat partenera lui Liviu Vârciu, Anda Călin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net