Oana Ioniță, cerută în căsătorie de Liviu Vârciu. De ce i-a refuzat cererea: „Nu am regretat”

Oana Ioniță, una dintre cele mai iubite vedete din showbiz, a vorbit recent despre momentul în care a fost cerută în căsătorie de Liviu Vârciu, întâmplare care a avut loc ani în urmă. Ce declarații a făcut fosta dansatoare de la Cronica Cârcotașilor în cadrul celui mai recent interviu oferit presei. 

Oana Ioniță a fost cerută în căsătorie de Liviu Vârciu
Oana Ioniță a fost cerută în căsătorie de Liviu Vârciu

Vedeta a fost prezentă recent în emisiunea lui Cătălin Măruță și a acceptat provocarea sosurilor iuți. Acela a fost momentul în care a dezvăluit faptul că a fost cerută în căsătorie de Liviu Vârciu, însă nu și-a dorit o nuntă cu actorul. 

Oana Ioniță: „Mai vorbim când mai avem timp”

Vedeta care recent a divorțat de Florin Budnaru a rememorat un episod din tinerețea sa în care a fost cerută de soție de către Liviu Vârciu. Artistul a mers după ea până în Ibiza, însă răspunsul primit nu a fost cel așteptat. 

„Nu e dramă, dimpotrivă! Nu a fost nebunie! Noi nu am mai vorbit de atunci. El s-a căsătorit cu Adelina. Între timp, cu Adelina Pestrițu am mai vorbit, am fost inclusiv la nunta ei cu Virgil, unde au dansat fetițele de la școala mea. Mai vorbim când mai avem timp! Chiar găsisem zilele trecute un parfum de la nunta ei în mașina mea.

A trecut ceva timp de atunci, dar l-am ținut amintire! Eu nu am mai vorbit cu Liviu. A fost o perioadă din tinerețea mea și consider că a fost o experiență pentru amândoi. Într-adevăr, el a venit atunci după mine la Ibiza ca să mă ceară de nevastă. Eu am fost șocată și surprinsă, eram acolo în timpul serviciului și nu mă așteptam! Sunt Săgetător, iar când plec la drum cu o idee nu mă schimb!”, a explicat Oana Ioniță, într-un interviu ego.ro.   

„Ne știam de o lună și jumătate”

Vedeta și-a continuat dezvăluirile și a expus motivele pentru care a refuzat cererea în căsătorie. 

„Nu puteam să plec ca să mă duc să mă căsătoresc. Cred că, în viață, drumul pe care îl ai este cel pe care ți-l canalizezi de la început! Într-adevăr, mai sunt situații unde se întâmplă, din nefericire, să te duci în alte direcții, dar am mers pe instinct!

Instinctul mi-a spus să îmi continui activitatea și să îmi văd de viața mea. Nu, nu am regretat! Mi se părea că nu avem o relație care să ajungă să înceapă cu o nuntă. Nu eram la nivelul respectiv, eram la început! Ne știam de o lună și jumătate.”, a conchis vedeta, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Gica si Marilena Hagi Captura Orange Sport jpg
Banner Emily Burghelea
Banner Mihai Traistariu
1 rihanna foto bun jpg jpeg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shuttestock jpg
Banner înmormântare Ileana Stana Ionescu
ce s a ales de fapt de prima prezentatoare de la tvr webp
Banner Romania
image
actualitate.net
image
actualitate.net