Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit civil și religios după 8 ani de relație

Ultima actualizare:

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc astăzi cea mai frumoasă zi a poveștii lor de dragoste. Vineri, 23 august 2024, după 8 ani de relație, prezentatorul TV și partenera sa de viață au devenit oficial soț și soție. Cei doi s-au căsătorit civil, unindu-și destinele în fața ofițerului de stare civilă. După cununia civilă, cei doi s-au căsătorit și religios. 

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit civil / foto: arhiva Click!
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit civil / foto: arhiva Click!

Au făcut, în sfârșit, pasul cel mare! Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc astăzi cea mai fericită zi din viața lor, un eveniment important pe care cu siguranță nu-l vor uita niciodată. După 8 ani de relație în care fanii așteptau cu nerăbdare ca cei doi să își spună marele „DA”, cei doi au devenit soț și soție și și-au promis iubire veșnică în fața ofițerului de stare civilă.

Cu zâmbetul pe buze, vizibil fericit, dar și emoționat, Liviu Vârciu a ales pentru această zi să îmbrace un costum portocaliu, iar Anda a optat pentru o rochiță albă scurtă de vară.

Liviu și Anda au ajuns și la altar! 

După cununia civilă, cei doi au mers și și-au schimbat ținutele. Liviu Vârciu a postat pe pagina de socializare un reels, în care Anda este îmbrăcată în mireasă și el poartă un costum albastru de ginerică.

„Trebuie să vă zic, că sunteți ai mei pe viață, dacă vedeți ce am prins... deci am prins bine rău de tot, nu așa. 

Ia uite ce am prins. Mamă, mamă, ce mireasă! Hai, să fim sănătoși și să ne iubim mult, că e gratis”, a spus Liviu Vârciu, pe Instagram.

Cei doi au mers apoi la biserică, unde au făcut și cununia religioasă. Rochia decoltată a Andei a atras toate privirile, mireasa purtând un voal imens, spectaculos.

Cu puțin timp înainte de nuntă, Liviu ne-a mărturisit că Anda e singurul om lângă care nu se plictisește niciodată.

„Acum o duc repede într-o vacanță pe soție. Am fost în Veneția, acum fugim repede iar noi doi. În vacanță mergem doar noi doi, pentru că e singurul om cu care mă înțeleg. Și îi mulțumesc pentru treaba asta. Mă susține, e important. Prietenii mei mă întreabă: «Bă, cum mergi doar cu nevastă-ta în vacanță? Ești nebun? Nu te plictisești?». E singurul om lângă care nu mă plictisesc”, ne spunea Liviu Vârciu cu câteva zile în urmă.

De asemenea, nu demult, Anda Călin a vorbit despre nunta cu Liviu, dezvăluind că atunci când vor decide să facă pasul cel mare, se va întâmpla într-o manieră discretă.

„Nu sunt sigură că veți afla. Va fi un eveniment intim, nu neapărat ascuns, pentru că noi nu facem lucrurile pe ascuns, dar cred că nu tot ceea ce facem noi într-o relație trebuie să apară în presă neapărat, ca să fie validat de cineva. Important este să ne validăm noi, ca familie, nu să ne valideze alții”, a declarat Anda Călin, la „Xtra Night Show”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net