Reacția neașteptată a lui Nea Mărin după ce a aflat când va avea loc nunta Andei Călin cu Liviu Vârciu. A fost sau nu invitat?

Ultima actualizare:

Nea Mărin (66 de ani) a reacționat după ce s-a aflat că Liviu Vârciu și Anda Călin urmează să se căsătorească în acest weekend. Celebrul prezentator de la „Poftiți pe la noi” și bunul prieten al cântărețului a făcut câteva mărturisiri în cadrul unui interviu, despre marele eveniment.

Nea Mărin, despre nunta lui Liviu Vârciu
Nea Mărin, despre nunta lui Liviu Vârciu

Nea Mărin: „Nu știu nimic”

Toată lumea știe că între Liviu Vârciu și Nea Mărin există o prietenie specială. De-a lungul timpului, cei doi au colaborat în emisiunea „Poftiți pe la noi”, difuzată la Antena 1, acolo unde au creat deliciul publicului, prin momentele haioase împărțite împreună.

Recent, după ce au apărut zvonuri că Anda Călin și partenerul său urmează să spună „Da” în acest weekend, Nea Mărin a fost contactat de Ciao.ro și a fost întrebat cum va petrece la nunta prietenului său. Marin Barbu, pe numele său real, a avut o reacție neașteptată, spunând că nu ar știi nimic despre marele eveniment.

„Nu știu nimic, habar nu am si sunt în filmari”, a declarat Nea Mărin pentru sursa menționată.

Ei bine, dacă într-adevăr a știut sau nu...rămâne de văzut, căci mai sunt doar câteva zile până când Liviu Vârciu și Anda Călin își vor uni destinele.

Anda Călin și Liviu Vârciu și-au dorit o nuntă în secret

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de 8 ani și au împreună doi copii minunați. Deși nu se află la prima căsătorie, cântărețul pare că își dorește să rămână până la adânci bătrâneți lângă actuala sa parteneră. Cei doi și-au dorit o nuntă în secret, după cum au declarat chiar ei în urmă cu puțin timp

„Și dacă zic că ne-am…., care mai e secretul? Nu se știe, nu o să aflați niciodată, știm doar noi doi și nașii, atât”, spunea Liviu Vârciu pentru aceeași sursă, cu puțin timp în urmă.

 “Nu știam că numărați și voi anii mei de fericire. Sunt 8 ani, avem 2 copii frumoși, avem o relație foarte bună. Ne înțelegem bine. E cea mai lungă relație din viața mea și sper și ultima că așa sperăm toți. Nu cred că m-a schimbat, doar că datorită ei am mai luat niște lucruri. Datorită ei, uite, am o familie, datorită ei am niște bani pe care pot să-i investesc”, a mai adăugat Liviu Vârciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
banner Dorel Vișan
DCY00440 jpg
banner Speak
image
actualitate.net
image
actualitate.net