Obiectul valoros pe care o româncă l-a pierdut în Grecia! A cerut ajutorul internauților însă a stârnit mai multă confuzie

Mii de români ajung în Grecia de-a lungul verii, iar atunci când un număr atât de mare de oameni se adună într-un loc, nu surprinde pe nimeni că vor exista și unele probleme. O turistă din țara noastră, care a mers în vacanță în Grecia, a pierdut un obiect de valoare, însă după ce a cerut ajutor printre internauți, a stârnit și mai multă confuzie.

Turista a pierdut o dronă în Halkidiki / foto: Shutterstock
Turista a pierdut o dronă în Halkidiki / foto: Shutterstock

Grecia este una dintre destinațiile devenite deja tradiționale printre turiștii din țara noastră. În fiecare vară, mii de oameni aleg să își petreacă vacanța în această țară, indiferent de cât de ridicate sunt temperaturile, ori de cât de mult cresc prețurile pentru câteva nopți de cazare.

Cu toate acestea, ce ar fi trebuit să fie o experiență superbă pentru o turistă din țara noastră s-a transformat într-un adevărat episode de coșmar, după ce a pierdut un obiect foarte valoros în timp ce se afla în vacanță în Grecia. Mai precis, ea a pierdut o dronă, așa că a cerut ajutor pe grupul „Forum Halkidiki”, însă postarea ei a stârnit confuzie printre internauți.

Turistă româncă a pierdut o dronă în timp ce se afla în Grecia

Chiar dacă postarea ei nu era una tocmai lungă, ea a reușit să stârnească confuzia membrilor grupului „Forum Halkidiki”.

„Bună ziua. Rugămintea mea este mare și vă rog dacă cineva a găsit o dronă cu telecomandă la mine, rog frumos să mă contacteze. Sunt în Sarti hotel Stefani Nu o poate folosi. Mulțumesc frumos”, a scris turista româncă. Iar reacțiile internauților nu au fost tocmai cele pe care aceasta le dorea.

Postarea care a creat confuzie printre internauți

Turista, care cel mai probabil dorea să înregistreze frumusețea destinației în care se afla, și-a pierdut drona destul de brusc, astfel de incidente fiind, din păcate, destul de comune.

Cu toate acestea, membrii grupului au rămas destul de nedumeriți, după ce au citit postarea acesteia.

„Clar de ce nimeni nu a comentat până acum. Trebuie citita de 4 – 5 ori postarea pentru a înțelege ce vrei sa spui. Dar nici după citiri repetate nu cred că pot spune cu siguranță ca am înțeles mesajul tău”, a scris un internaut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net