Fenomen misterios pe cerul Timișoarei. O minge de foc a fost văzută pe bolta cerească

Un fenomen neiobișnuit a avut loc seara trecută pe cerul țării noastre! În jurul orei 21:30 un obiect misterios a fost filmat pe cerul Timoșoarei. Locuitorii au fost îngrijorați de zgomotul produs de obiectul de pe cer, care a fost văzut și în alte părți din România.

Locuitorii din Timișoara au avut parte de un eveniment neobișnuit seara trecută, în jurul orei 21:30. Pe cer a fost văzut un obiect neobșinuit, care ar fi fost încojurat de o lumină portocalie. Autoritățile din țara noastră încă nu au oferit o explicație, însă se pare că ar fi vorba fie despre un meteorit, fie despre un deșeu spațial.

Locuitorii care au observat obiectul misterios au reușit să îl și filmeze, acesta fiind vizibil din mai multe zone ale Timișoarei. Înainte de a fi văzut pe cerul țării noastre, se pare că acest obiect ar fi fost văzut și în capitala Serbiei, la Belgrad.

Obiectul misterios a fost văzut și în Serbia

Obiectul a fost văzut și în Serbia / foto: captură video
Obiectul a fost văzut și în Serbia / foto: captură video

De asemenea, acest fenomen a putut fi observat și de către locuitorii din Aiud și Craiova. Este posibil ca obiextu să fie un meteorit, sau un deșeu spațial în cădere spre Pământ. Cele două pot fi deosebite între ele cel mai ușor prin viteza pe care o au.

Un meteorit va străbate cerul în numai câteva secunde, în timp ce deșeurile spațiale pot fi observate pe cer chiar și câteva minute. De asemenea, dacă sunt observate mai multe bucăți mai mici ce se desprind din corpul principal, este foarte probabil să fie vorba despre un deșeu spațial și nu despre un meteorit.

Fenomenul spectaculos care a uimit localnicii

Anul trecut, un fenomen similar a avut loc Caraibe, iar localnicii au rămas surprinși de spectacolul de pe cerul nopții. În septembrie 2023, în apropiere de Puerto Rico, un satelit Starlink a reintrat în atmosferă, iar cei care au observat fenomenul au reușit să îl și filmeze.

Un fenomen similar a avut loc și în februarie 2022, atunci când mai mulți sateliți Starlink s-au prăbușit pe Pământ, din cauza unei furtuni geomagnetice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
planseul de la unirii jpg
shutterstock 1195754011 scaled jpg
Captură de ecran din 2024 09 19 la 12 02 07 png
inundatii (4) jpeg
1 student din 3 renunţă la facultate pentru că a ales greșit jpg
avion pexels jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net