Sunt cele mai ieftine orașe din Europa! Destinațiile perfecte pentru cei care doresc o vacanță de vis

Din păcate, fiecare dintre noi putem resimți faptul că, în ultimul timp, costul vieții este unul din ce în ce mai ridicat. Din fericire, există și unele orașe din Europa unde putem merge dacă ne dorim o vacanță ieftină, sau chiar și un nou început care să nu ne coste prea mult!

Praga se numără printre cele mai ieftine orașe din Europa
Praga se numără printre cele mai ieftine orașe din Europa

Indiferent dacă vorbim despre costul facturilor, ori despre prețul celor mai banale produse de pe rafturile magazinelor, fiecare dintre noi putem observa cât de mult pare să se fi scumpit totul, în ultima perioadă. Iar partea cea mai proastă este faptul că acest fenomen ce poate fi resimțit mai peste tot în lume, nu doar în țara noastră.

Din fericire, dacă ne dorim să mergem într-o vacanță într-un oraș superb, fără să fim nevoiți să cheltuim prea mult, încă mai avem la dispoziție o opțiune perfectă! Este vorba despre Praga, capitala Cehiei, un oraș perfect atât pentru vacanțe, cât și pentru un nou început!

Praga îmbină frumusețea cu prețurile foarte accesibile

Praga este un oraș care ne va întâmpina cu un cost de viață foarte mic, cât și cu un echilibru între timpul liber și orele petrecute la muncă pe care toți cei care s-au mutat aici îl laudă. Acest oraș superb a capturat inimile multor turiști, care revin aici nu pentru vacanță, ci pentru a începe o nouă viață.

De asemenea, un alt oraș foarte ieftin și nu foarte departe de țara noastră este Sofia! Capitala vecinilor noștri de la sud nu este chiar la fel de bine cunoscută de străini precum Praga, însă Sofia este la fel de ieftină, iar cei care se mută aici nu vor fi nevoiți să plătească prea mult pentru facturi, ori mâncare.

Lisabona este o altă alegere perfectă

Dacă vom merge mai mult spre vest, vom da, în cele din urmă, peste un alt oraș considerat a fi foarte ieftin! Este vorba despre Lisabona, capitala Portugaliei! Unul dintre cele mai frumoase orașe de pe continent, Lisabona vine și cu avantajul unor prețuri mici, atunci când vine vorba despre costul apartamentelor!

Iar dacă ne vom întoarce în apropiere de România, vom mai găsi un alt oraș ieftin, perfect atât pentru vacanță, cât și pentru un nou început în viață, este Varșovia! Acest oraș ne poate oferi o experiență de lux la un preț foarte mic, așa că nu vom regreta o vizită făcută acestui oraș superb!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
femeie haine dulap shutter jpg
victor rebengiuc faleze de nisip jpg
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net