Câștiguri la loto, prieteni noi și bani la locul de muncă pentru 3 zodii din horoscop. Ei sunt nativii care au noroc în septembrie 2024

Ultima actualizare:

Astrele vin cu vești îmbucurătoare pentru anumiți nativi din horoscop. Se anunță câștiguri substanțiale la loto, primesc bonusuri la locul de muncă, dar leagă și noi prietenii, care le vor aduce o mulțime de avantaje. Iată care sunt zodiile norocoase ale lunii septembrie.

3 zodii norocoase în luna septembrie
3 zodii norocoase în luna septembrie

Berbec

Berbecii sunt firi nerăbdătoare, mai ales atunci când vine vorba să primească bani în cont. Ei bine, vestea bună pentru acești nativi este că vor obține câștiguri duble la locul de muncă, în viitorul apropiat. Mai mult, aceștia pot da o lovitură financiară și în cazul în care decid să joace la loto.

Astrologii spun că nu trebuie să ratați această ocazie, întrucât Universul ține cu voi. Chiar dacă nu reușești să îți marchezi succesul, încearcă totuși și a doua oară, căci sigur va fi cu noroc. În plus, trebuie să știi că din toamna acestui an, vei da la o parte vechile prietenii și vei lega noi conexiuni cu oameni care îți vor aduce mai multe beneficii și avantaje. 

Gemeni

„Pentru o viață sănătoasă evitați sarea, zahărul și....stresul”, spune un proverb reinventat. Astrele susțin că Gemenii au nevoie de o perioadă de relaxare, de autocunoaștere și vindecare, întrucât stresul și-a pus puternic amprenta pe viața acestor nativi. Începând din luna septembrie, s-ar putea ca problemele cu banii să dispară, căci vine o mărire de salariu, sau un câștig la loto, asta dacă decideți să vă încercați norocul. Lipsa prietenilor v-a cam adus monotonie în ultima vreme, drept pentru care Universul vă pregătește o mare surpriză. S-ar putea să căpătați un prieten de nădejde. 

Săgetător

Una zic, alta fac! Săgetătorii sunt extrem de derutați în ultima perioadă, mai ales în privința banilor. Ei bine, nu e cazul să vă faceți griji! Lucrurile vor intra curând pe făgașul normal și veți reuși să vă puneți pe picioare din punct de vedere financiar. La locul de muncă, primiți o primă la care nu vă așteptați, dar puteți avea șansa să mai dați o lovitură și prin intermediul jocurilor de noroc. Mai mult, din luna septembrie veți avea colegi noi în echipă, cu care puteți lega prietenii pe viață. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
tiramisu pexels jpg
cub horoscop supărare png
Ziua ta norocoasa din luna februarie in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1939119451 jpg
piure jpeg
borcane pexels jpg
1 luna neagra in zodia berbec jpg jpeg
rochie eleganta dy fashion png
pateu de ficat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net