Vești proaste de la meteorologi. Ce se întâmplă cu vremea în luna septembrie

Deja ne mai despart doar câteva zile de începutul toamnei, însă vremea rămâne la fel de fierbinte precum în mijlocul verii. Din păcate, prognoza emisă duminică de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) nu vine de loc cu vești bune. Temperaturile vor continua să fie ușor ridicate până în a doua parte a lunii septembrie.

Căldura va persista și în luna septembrie
Căldura va persista și în luna septembrie

Calendarul ne arată că deja ne aflăm spre finalul lui august, însă temperaturile din termometre par mai potrivite pentru mijlocul lui iulie. Iar, din păcate, meteorologii ne spun că această situație va continua și în luna septembrie!

Prognoza emisă pentru perioada 26 august – 23 septembrie nu vine deloc cu vești bune, iar temperaturile vor continua să fie peste normalul acestei perioade din an. În perioada dintre 26 august și 2 septembrie vom avea temperaturi ridicate în toată țara, dar mai ales în zonele de vest. Iar în afară de sud-estul României, se pare că precipitațiile vor fi deficitare.

Vremea continuă să fie fierbinte și în septembrie

Din păcate, toamna va începe cu aceeași vreme fierbinte ca până acum. În perioada dintre 2 și 9 septembrie, temperaturile medii vor fi peste cele normale pentru perioada din an, de-a lungul întregii țări. În plus, regimul pluviometric va fi deficitar în toată România.

Căldura va continua și în perioada dintre 9 și 16 septembrie, atunci când valorile termice vor fi peste normalul perioadei în toată țara. În privința precipitațiilor, acestea vor fi apropiate de normalul acestui interval.

Căldura va persista și în a doua jumătate al ui septembrie

În ce privește ultima perioadă a acestui interval, între 16 și 23 septembrie, meteorologii de la ANM ne spun că temperaturile vor fi puțin peste cele normale pentru această perioadă din an. De asemenea, cantitatea de precipitații va fi normală pentru acest interval al lunii septembrie.

Astfel, dacă ne număram printre românii care sperau că toamna va veni cu o scădere a temperaturilor, se pare că luna septembrie nu va fi deloc pe placul nostru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
planseul de la unirii jpg
shutterstock 1195754011 scaled jpg
Captură de ecran din 2024 09 19 la 12 02 07 png
inundatii (4) jpeg
1 student din 3 renunţă la facultate pentru că a ales greșit jpg
avion pexels jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net