Un italian mort a fost găsit la 5 ani după tragedie. Ce au găsit anchetatorii? Au rămas mască!

Anchetatorii din Italia se confruntă cu un caz neașteptat. Trupul neînsuflețit al unui bărbat care ar fi murit în urmă cu proximativ cinci ani a fost găsit în apropierea aeroportului din Genoa.

Sac cadavru decedat mort spital coronavirus covid FOTO Shutterstock

Mai mulți muncitori au fost chemați să curețe un teren cu multă vegetație și au rămas stupefiați când au găsit cadavrul, se arată în Adevărul. Totul s-a petrecut la finalul lunii mai, iar oamenii legi au fost anunțați imediat. Surprinzător a fost că autoritățile au găsit o sumă mare de bani asupra bărbatului: nici mai mult, nici mai puțin de 9.000 de euro.

Vezi și: Crimele care au lăsat Italia în lacrimi! O românca și fiica ei, ucise cu sânge rece

Ancheta a fost demarată îndată și s-a întins pe o perioadă de câteva săptămâni, iar povestea a apărut în presa locală în urmă cu doar câteva zile, transmit jurnaliștii de la telenord.it, citați de Adevărul. Se pare că bărbatul ar fi avut 84 de ani dacă ar fi trăit și era căutat de familie încă de acum zece ani.

Motivul pentru care bărbatul a fugit de familie

Autoritățile au stabilit că rămășițele aparțin unui bărbat care a fugit de familie încă din anul 2012, iar sora sa l-a dat dispărut. Imediat după dispariție, oamenii legii l-au localizat de câteva ori și au conchis că își schimab des locuința, din dorința de a nu fi găsit de familie- acesta fiind și motivul pentru care a plecat de acasă și a întrerupt orice legătură cu apropiații.

Nu rata niciIsprava unei românce în Italia: a lovit cu mașina patru polițiști

A ajuns să locuiască în propriul automobil, relevă Adevărul, și ar fi murit în 2017, conform raportului medico-legal. Asupra sa a fost găsită suma de 9.000 de euro, alături de actele de identitate. Cu toate acestea, pentru a se confirma identitatea sa, polițiștii au cerut o serie de teste genetice care, în momentul actual, se procesează.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net