Crimele care au lăsat Italia în lacrimi! O românca și fiica ei, ucise cu sânge rece

Ultima actualizare:

Tragedie fără margini în Italia, unde o mamă româncă, Gabriela și fiica ei, Renata, au fost ucise cu sânge rece de către soțul italian al femeii. 

image

Bărbatul, un om de afaceri influent, le-a împușcat mortal pe cele două, mamă și fiică. Gabriela Trandafir, 47 de ani și fiica ei, Renata Alexandra, în vârstă de 21 ani, au fost găsite în casa lor din Castelfranco, provincia Treviso, regiunea Veneto din Italia. Cele două femei au fost împușcate de mai mule ori și, potrivit autorităților italiene, principalul suspect al odioasei crime este chiar soțul mamei, afaceristul italian, Salvatore Montefusco. 

Citește și: A fost prins suspectul de crimă din Bihor. Incredibil unde se ascundea!

Bărbatul este pensionat, iar oamenii legii i-au dat de urmă și l-au reținut în cazarmă pentru a fi audiat, notează Adevarul.ro

Cele două femei erau stabilite de mai mulți ani în Italia și de ceva timp locuiau în regiunea Modena, în vila din via Cassola di Sotto, un complex de locuințe, unde mai stau alte patru familii. 

Citește și: Cutremurător! O femeie și-a ucis trei dintre cei șapte copii. Fiul ei a fost complice

Vecinii au relatat autorităților că Gabriela Trandafir, mama Renatei, se certa adesea cu partenerul ei și, în mai multe rânduri, a fost nevoie de intervenția poliției. Din informațiile furnizate poliției doi au avut mai multe scandaluri, iar femeia voia să divorțeze. Chiar în ziua în care Gabriela a fost ucisă alături de fiica ei, trebuia să aibă loc țină ședința de judecată în divorț. 

Un tânăr și-a ucis iubita de 30 de ani 

În urmă cu puțin timp, o crimă a zdruncinat opinia publică, din România de acestă dată. Este vorba de un tânăr care și-a ucis iubita în vârstă de 30 de ani, după ce acesta a refuzat cererea în căsătorie. 

Victima, Beata Molnar, fusese dată dispărută de către familie. Trupul ei a fost descoperit pe 25 mai, pe un câmp din  zona unei stații de benzinărie, părăsite.

Suspectul, Bone Ferenc, 43 de ani a fost găsit de autorități, în timp ce se ascundea într-un vagon de tren de marfă din Oradea. Acesta și-a recunoscut crima în fața polițiștilor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net