Isprava unei românce în Italia: a lovit cu mașina patru polițiști

O șoferiță româncă a băgat în spital patru polițiști italieni și a făcut circ monstru, după ce oamenii legii au reușit să o oprească cu ajutorul unui baraj pe șosea. Femeia consumase alcool și a spus că i-a fost frică să oprească la semnalele agenților. 

Șoferița a fost oprită de polițiști la ieșire de pe A14 Foto: stiridiaspora.ro
Șoferița a fost oprită de polițiști la ieșire de pe A14 Foto: stiridiaspora.ro

„Nu știți cine sunt eu!”, le-a strigat românca de 27 de ani în momentul în care a fost forțată să oprească mașina. Totul s-a întâmplat marți seară, când tânăra a ieșit de pe autostrada A14 , la Rimini Nord, Italia, loc unde se aflau două echipaje de poliție care făceau controale.

Când șoferița i-a văzut pe polițiști, a accelerat și a pornit direct spre memebrii primului echipaj, care au fost nevoiți să se dea rapid din fața mașinii pentru a nu fi călcați. S-au urcat în autoturismul de patrulare și, împreună cu colegii lor, au pornit în urmărirea șoferiței care o luase pe drumul Tolemaide în direcția Santarcangelo, conform stiridiaspora.ro.

Șoferița se întorcea de la o petrecere pe plajă

Urmărirea a fost de scurtă durată. Ajunsă la primul sens giratoriu, fugara a decis să se întoarcă. În timpul manevrei, a lovit prima mașină de poliție în mijlocul sensului giratoriu și a provocat o răsturnare de 360 de grade a acesteia. Pe de altă parte, cea de-a doua mașină de a oamenilor legii care o urmărea îndeaproape a lovit-o din spate.

Când a coborât din mașină, un Audi A3, femeia ar fi opus rezistență și i-ar fi amenințat pe polițiști: „Nu știți cine sunt eu”. Pe bancheta din spate a mașinii ei, aceștia au mai găsit câteva cutii de bere pline. De altfel, românca se întorcea de la o petrecere care avusese loc pe o plajă, acesta fiind și motivul pentru care a vrut să evite poliția.

Era într-o stare de ebrietate evident și a refuzat să fie testată pentru alcoolemie.  În schimb, a acceptat testul antidrog.

Două mașini avariate și patru polițiști răniți

Aventura pe șoselele Italiei s-a încheiat cu două mașini de poliție avariate, dintre care una aproape distrusă, și cu patru polițiști răniți. Pentru trei dintre ei, prognosticul este de 6 zile de spitalizare, în timp ce pentru al patrulea, care a suferit o fractură de sept, este de 20 de zile.

Femeia, care locuiește în Riccione împreună cu mama sa și se întreține din două locuri de muncă, ca ospătăriță și vânzătoare, a fost reținută pentru opunere de rezistență față de un funcționar public și vătămare corporală, distrugere și refuzul de a furniza datele personale.

Tânăra figurează cu antecedente pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net