Un român, violator în serie în Spania. Abuzurile la care supunea victimele au îngrozit oamenii

Ultima actualizare:

Un român din Spania a fost arestat după ce a agresat sexual mai multe femei. „Violatorul în serie din Guipuzcoa“, așa cum era numit românul, riscă 29 de ani de închisoare pentru faptele sale. Românul, tată a doi copii, trimitea victimelor sale videoclipuri cu abuzurile sexuale la care le supunea. Majoritatea femeilor erau românce, rude ale colegilor săi de serviciu.

Procurorii cer 29 de ani pentru român foto: stiridiaspora.ro
Procurorii cer 29 de ani pentru român foto: stiridiaspora.ro

G.G.C, un român în vârstă de 37 de ani, stabilit în Spania, este acuzat de cinci violuri comise între 2012 și 2019. Audierile au demonstrat duritatea cu care individul a acționat în timpul faptelor, dar și după comiterea acestora.

UNA DINTRE VICTIME A FOST ABUZATĂ DE 11 ORI

Oamenii legii au confiscat din casa românului mai multe stickuri de memorie, dar și un laptop care conțin documente grafice şi audiovizuale ale violurilor. După ce au fost analizate materialele, Poliția a identificat patru femei care au fost abuzate de mai multe ori. Ceea ce a îngrozit opinia publică a fost informația potrivit căreia o victimă a fost abuzată sexual de 11 ori.

AGRESORUL ÎȘI SEDA VICTIMELE

Imaginile, dar și declarațiile femeilor agresate au scos la iveală că individul adormea victimele cu o substanţă sedativă înainte să le agreseze sexual.

Un exemplu ce a oripilat opinia publică a arătat comportamentul crud al agresorului care, după ce a violat o femeie în 2015, în oraşul Lasarte-Oria, i-a trimis victimei un videoclip editat al violului, cu muzică şi text, potrivit adevarul.ro.

O agresiune dintre cele comise de inculpat a fost în plină stradă, pe 2012 august 2012. Românul s-a apropiat de o femeie, i-a pulverizat spray cu piper în ochi și a aruncat-o la pământ. Agresiunea s-a petrecut ziua în amiaza mare, într-un loc public. Victima a reușit să scape din mâinile bărbatului doar după ce i-a spus că are SIDA.

La doar o lună distanță, o altă victmia a căzut în mâinile lui. De data aceasta, individul a lovit-o cu pumnul, însă victima s-a luptat cu agresorul și a reușit să scape

Pe 22 septembrie 2013, românul a recidivat. A agresat sexual pe stradă o femeie din oraşul Anoeta, după ce în prealabil a adus-o în stare de inconştienţă cu o batistă înbibată cu o substanţă sedativă, spun anchetatorii.   

Românul, judecat în alt proces de viol

Bărbatul de 37 de ani este judecat într-un alt proces, tot de viol. În acest caz, procurorii cer o pedeapsă de 11 ani. Românul ar fi violat o altă femeie, tot în localitatea Lasarte-Oria, după ce a adormit-o cu o batistă impregnată cu o substanţă sedativă şi a dus-o pe un câmp. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net