Pedeaps─â executat─â pentru un violator din Gala╚Ťi, dup─â ce a atacat o v├ónz─âtoare

25 ianuarie 2022

├Än localitatea g─âl─â┼úean─â Jor─â┼čti, un t├ón─âr ├«n v├órst─â de 23 de ani s-a n─âpustit asupra v├ónz─âtoarei, pentru a o viola, iar un alt cump─âr─âtor a s─ârit ├«n ap─ârarea acesteia, pl─âtind scump pentru gestul s─âu de curaj.

viol jpeg

B─ârbatul a mers la un magazin local pentru a-╚Öi cump─âra ╚Ťig─âri ╚Öi cafea, dar s-a n─âpustit asupra v├ónz─âtoarei pe care a t─âiat-o cu un cu╚Ťit, a tras-o de p─âr ╚Öi a lovit-o cu capul de podea ca s─â o poat─â viola. ├Än cele din urm─â, un alt b─ârbat a s─ârit ├«n ajutorul victimei.

salvatorul a pl─âtit scump pentru gestul s─âu de curaj

ÔÇ×Persoana v─ât─âmat─â a ├«ncercat s─â scape din str├ónsoarea inculpatului ┼či s─â ├«ndep─ârteze cu┼úitul pe care i-l ┼úinea ├«n apropierea g├ótului, suferind t─âieturi la ambele m├óniÔÇŁ, spun anchetatorii.

├Än urma incidentului, salvatorul a fost transportat de urgen╚Ť─â la spital ╚Öi doar interven╚Ťia medicilor a putut s─â-i salveze via╚Ťa. ├Än urma raportul de expertiz─â condus de c─âtre medicii autoriza╚Ťi, b─ârbatul care a s─ârit ├«n ajutorul v├ónz─âtoarei prezenta un traumatism abdominal obiectivat prin plag─â ├«njunghiat─â penetrant─â hipocondrul st├óng. ├Än cele din urm─â, acesta a avut nevoie de 30 de zile de ingrijiri medicale pentru a-╚Öi reveni. 

ÔÇŁInculpatul a ├«ncercat s─â ├«l loveasc─â cu lama cu┼úitului, dar aceasta s-a ferit, dezechilibr├óndu-se. ├Än acel moment, inculpatul a inten┼úionat s─â treac─â spre ie┼čire dar persoana v─ât─âmat─â l-a prins de haine, fapt care l-a determinat pe inculpat s─â loveasc─â din nou cu lama cu┼úitului, nimerind de aceast─â dat─â ├«n zona abdominal─âÔÇŁ, se men┼úioneaz─â ├«n rechizitoriu.

De asemenea, ╚Öi v├ónz─âtoarea avea nevoie de ├«ngrijiri medicale. ├Än urma incidentului, aceasta prezenta mai multe escoria┼úii ┼či pl─âgi t─âiate, pentru care a fost nevoit─â s─â stea sub aten╚Ťia medicilor pentru o perioad─â de 7-8 zile. 

Judec─âtorii l-au obligat pe vinovat s─â pl─âteasc─â suma de 20.000 de lei, daune morale, pentru cons─âteanul pe care l-a ├«njunghiat. De asemenea, Curtea de Apel Gala┼úi l-a condamnat definitiv la ┼čapte ani de ├«nchisoare pentru tentativ─â de viol ╚Öi tentativ─â de omor.

Cite╚Öte continuarea pe Adev─ârul.ro

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg