Pedeapsă executată pentru un violator din Galați, după ce a atacat o vânzătoare

În localitatea gălăţeană Jorăşti, un tânăr în vârstă de 23 de ani s-a năpustit asupra vânzătoarei, pentru a o viola, iar un alt cumpărător a sărit în apărarea acesteia, plătind scump pentru gestul său de curaj.

viol jpeg

Bărbatul a mers la un magazin local pentru a-și cumpăra țigări și cafea, dar s-a năpustit asupra vânzătoarei pe care a tăiat-o cu un cuțit, a tras-o de păr și a lovit-o cu capul de podea ca să o poată viola. În cele din urmă, un alt bărbat a sărit în ajutorul victimei.

salvatorul a plătit scump pentru gestul său de curaj

„Persoana vătămată a încercat să scape din strânsoarea inculpatului şi să îndepărteze cuţitul pe care i-l ţinea în apropierea gâtului, suferind tăieturi la ambele mâni”, spun anchetatorii.

În urma incidentului, salvatorul a fost transportat de urgență la spital și doar intervenția medicilor a putut să-i salveze viața. În urma raportul de expertiză condus de către medicii autorizați, bărbatul care a sărit în ajutorul vânzătoarei prezenta un traumatism abdominal obiectivat prin plagă înjunghiată penetrantă hipocondrul stâng. În cele din urmă, acesta a avut nevoie de 30 de zile de ingrijiri medicale pentru a-și reveni. 

”Inculpatul a încercat să îl lovească cu lama cuţitului, dar aceasta s-a ferit, dezechilibrându-se. În acel moment, inculpatul a intenţionat să treacă spre ieşire dar persoana vătămată l-a prins de haine, fapt care l-a determinat pe inculpat să lovească din nou cu lama cuţitului, nimerind de această dată în zona abdominală”, se menţionează în rechizitoriu.

De asemenea, și vânzătoarea avea nevoie de îngrijiri medicale. În urma incidentului, aceasta prezenta mai multe escoriaţii şi plăgi tăiate, pentru care a fost nevoită să stea sub atenția medicilor pentru o perioadă de 7-8 zile. 

Judecătorii l-au obligat pe vinovat să plătească suma de 20.000 de lei, daune morale, pentru consăteanul pe care l-a înjunghiat. De asemenea, Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv la şapte ani de închisoare pentru tentativă de viol și tentativă de omor.

Citește continuarea pe Adevărul.ro

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net