Un român din Spania și-a împușcat șeful și colegii, după ce fost concediat

Un român de 45 de ani a semănat teroare, marți (14 decembrie), în orășelul spaniol Tarragona. Marin Eugen Sabău, fost agent de pază, a fost capturat în nordul Spaniei, după ce a împuşcat patru persoane, între care un poliţist. Se pare că a recus la acest gest cumplit din răzbunare că a fost concediat.

image
Marin Eugen Sabău și-a împușcat foștii colegi după ce a fost concediat Foto: Observator

Incidentul a avut loc în Tarragona, oraș aflat la circa 110 kilometri de Barcelona, Spania. Marin Eugen Sabău a pătruns înarmat în sediul firmei unde lucrase şi a tras asupra şefului său şi a unor foşti colegi. Trei persoane, între care o femeie, au fost rănite. Două dintre victime se află în stare critică, potrivit presei spaniole. Bărbatul avea acasă un adevărat arsenal de arme. De asemenea, înainte de atacul armat, le-a trimis foştilor colegi mai multe amenințări pe e-mail.

«Sărbători fericite, ticăloșilor!», le-ar fi transmis Marin Eugen Sabău foștilor lui colegi înainte de atac.

Filmul atacului armat din Spania

Bărbatul s-a înarmat, a mers la sedul companiei, unde i-a gasit pe manager, inspectorul zonal și șeful serviciului de pază. A urmat o ceartă aprinsă, apoi a deschis focul asupra lor și i-a împușcat pe toți trei.

«Nu pot decât să cred că nimeni nu a văzut acele e-mailuri, pentru că, în cazul unei companii de securitate ar fi trebuit să se ia măsuri», a declarat un cunoscut al românului, potrivit El Pais.  

După atac, Marin Eugen Sabău a fugit de la fața locului. Un echipaj de poliție l-a localizat pe atacator și a încercat să-l oprească, însă bărbatul a deschis focul și asupra ofițerilor, unul dintre agenți fiind rănit de gloanțe, relatează observatornews.ro.

S-a baricadat apoi într-o clădire părăsită, unde a urmat o negociere cu polițiștii, la care Marin Eugen Sabău a răspuns cu mai multe focuri de armă. Într-un final, a fost împușcat de mai multe ori de un trăgător de elită. Bărbatul a fost transportat cu elicopterul la spital în stare critică.

3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
vlăduța lupău png
tragedie cobadin jpg
image
image
image
image
iphone camera jpg
bem apa jpeg
gabriela firea nicusor dan jpeg
tragedie cobadin jpg
donald trump jpeg
image png