Un român din Spania și-a împușcat șeful și colegii, după ce fost concediat

Ultima actualizare:

Un român de 45 de ani a semănat teroare, marți (14 decembrie), în orășelul spaniol Tarragona. Marin Eugen Sabău, fost agent de pază, a fost capturat în nordul Spaniei, după ce a împuşcat patru persoane, între care un poliţist. Se pare că a recus la acest gest cumplit din răzbunare că a fost concediat.

Marin Eugen Sabău și-a împușcat foștii colegi după ce a fost concediat Foto: Observator
Marin Eugen Sabău și-a împușcat foștii colegi după ce a fost concediat Foto: Observator

Incidentul a avut loc în Tarragona, oraș aflat la circa 110 kilometri de Barcelona, Spania. Marin Eugen Sabău a pătruns înarmat în sediul firmei unde lucrase şi a tras asupra şefului său şi a unor foşti colegi. Trei persoane, între care o femeie, au fost rănite. Două dintre victime se află în stare critică, potrivit presei spaniole. Bărbatul avea acasă un adevărat arsenal de arme. De asemenea, înainte de atacul armat, le-a trimis foştilor colegi mai multe amenințări pe e-mail.

«Sărbători fericite, ticăloșilor!», le-ar fi transmis Marin Eugen Sabău foștilor lui colegi înainte de atac.

Filmul atacului armat din Spania

Bărbatul s-a înarmat, a mers la sedul companiei, unde i-a gasit pe manager, inspectorul zonal și șeful serviciului de pază. A urmat o ceartă aprinsă, apoi a deschis focul asupra lor și i-a împușcat pe toți trei.

«Nu pot decât să cred că nimeni nu a văzut acele e-mailuri, pentru că, în cazul unei companii de securitate ar fi trebuit să se ia măsuri», a declarat un cunoscut al românului, potrivit El Pais.  

După atac, Marin Eugen Sabău a fugit de la fața locului. Un echipaj de poliție l-a localizat pe atacator și a încercat să-l oprească, însă bărbatul a deschis focul și asupra ofițerilor, unul dintre agenți fiind rănit de gloanțe, relatează observatornews.ro.

S-a baricadat apoi într-o clădire părăsită, unde a urmat o negociere cu polițiștii, la care Marin Eugen Sabău a răspuns cu mai multe focuri de armă. Într-un final, a fost împușcat de mai multe ori de un trăgător de elită. Bărbatul a fost transportat cu elicopterul la spital în stare critică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net