Un român a îngrozit Spania de Revelion. Şi-a ucis soţia, în faţa copiilor, apoi s-a sinucis

Ultima actualizare:

    Copiii în vârstă de 8, respectiv 10 ani, au rămas orfani după criza de gelozie a tatăluiFOTO: Facebook
Copiii în vârstă de 8, respectiv 10 ani, au rămas orfani după criza de gelozie a tatăluiFOTO: Facebook

O crimă petrecută într-o familie de români chiar în noaptea de Revelion a zguduit micuţa localitate Torrejon de Ardoz, de lângă Madrid. Orbit de gelozie, Costinel (37 de ani) şi-a omorât soţia, pe Ionela (28 de ani), chiar în faţa copiilor de 8, respectiv 10 ani.

Stabiliţi de 10 ani în micuţa localitate spaniolă, cei doi soţi au avut o relaţie foarte tensionată, iar Ionela a cerut şi a obţinut de mai multe ori ordin de restricţie împotriva soţului său, care devenea violent parcă din orice. Conform adevarul.ro, ultimul ordin de restricţie obţinut împotriva lui Costinel a fost chiar la 22 decembrie, însă acesta a fost încălcat de român. Din păcate, poliţia a ajuns prea târziu, după ce fusese alertată de o vecină a familiei. Aceasta a auzit ţipete din casă şi, când s-a dus să vadă ce se petrece, a văzut, prin uşa întredeschisă de băieţelul de 8 ani, că femeia este agresată de soţ.

Când au reuşit să intre în locuinţă, cu ajutorul pompierilor, poliţiştii i-au găsit pe cei doi soţi fără viaţă, iar pe copii în stare de şoc. Costinel se sinucisese, având două cuţite înfipte în piept, iar femeia zăcea la rândul ei fără viaţă, într-o baltă de sânge, cu 10-12 plăgi înjunghiate în piept, gât şi braţe. Autopsia în cazul Ionelei a stabilit că românca a fost supusă unor cruzimi greu de imaginat. Ea avea şi numeroase urme pe corp, semn că înainte de a o înjunghia, bărbatul a atacat-o cu pumnii. Cei doi copii minori (o fetiţă şi un băieţel) au fost preluaţi de serviciile sociale, fiind daţi apoi în grija naşilor. 

Aceasta nu a fost prima dată când Ionela a fost agresată de soţul său. Prietenii Ionelei au povestit că femeia a mai obţinut două ordine de restricţie împotriva soţului criminal, în 2014 şi în 2017. Numai că, de fiecare dată, după ce au stat separaţi câteva luni, cei doi s-au împăcat şi s-au mutat din nou împreună.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net