Un strănepot îndepărtat al lui Napoleon candidează pentru Parlamentul European! Cine se mai află pe listă

Unul dintre candidații pentru un loc în Parlamentul European a reușit să atragă atenția publicului dintr-un motiv cu totul surprinzător: este un strănepot îndepărtat al lui Napoleon Bonaparte! Joachim Murat a aunțat în cursul zilei de vineri că va candida pe o listă suveranistă.  

Un strănepot îndepărtat al lui Napoleon încearcă să devină europarlamentar
Un strănepot îndepărtat al lui Napoleon încearcă să devină europarlamentar

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, Joachim Murat, în vârstă de 50 de ani, este un descendent al unui dintre mareșalii lui Napoleon Bonaparte, care a servit și ca rege de Napoli. Această personalitate istorică avea exact același nume precum descendentul său din ziua de astăzi, Joachim Murat (1767-1815), fiind cumnatul Împăratului francez prin căsătoria sa cu sora acestuia, pe nume Caroline Bonaparte.

Candidatul francez este al treilea pe lista partidului „Noi Poporul”, sub conducerea lui Georges Kuzmanovic. De asemenea, Kuzmanovic a fost și purtător de cuvânt al partidului La France Insoumise (Franţa Nesupusă, un partid de extremă stângă). El a părăsit acest partid în 2018, moment în care a fondat mișcarea Republique Souveraine (Republica Suverană).

Un strănepot îndepărtat al lui Napoleon încearcă să devină europarlamentar

Joachim Murat este un fost ofițer parașutist și spune că este „pasionat de Franţa şi de modelul său social, care nu mai poate suporta distrugerea sa programată de către susţinătorii Europei federaliste.”

De asemenea, el spune că dorește ca puterea să revină în mâinile popoarelor și să nu mai fie deținută de către birocrația Uniunii Europene.

„Este timpul să dăm puterea înapoi naţiunilor şi popoarelor, în faţa unei birocraţii europene opresive şi a unei elite politice care a trădat principiile fundamentale ale democraţiei, suveranităţii şi libertăţii”, a mai spus Joachim Murat, potrivit sursei citate.

Pe lista partidului „Noi Poporul” se mai găsește și numele lui Philippe Gregoire, care este fermier, dar şi preşedinte al SAMU Social Agricole. Această asociație are scopul de a ajuta fermierii care se află în dificultate. De asemenea, strănepotul îndepărtat al împăratului francez a mai spus că și scriitorul francez Olivier Delorme va mai candida pe lista acestui partid francez.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net