Vacanțe gratuite în Finlanda unde turiștii învață cum să fie fericiți

Ultima actualizare:

Finlanda lansează un proiect unic. După ce a fost desemnată pentru al 6-lea an consecutiv cea mai fericită țară din lume, Finlanda a anunțat că va organiza vacanțe gratuite pentru a-i învăța pe turiști cum să fie fericiți.

finlanda jpeg

Zece turiști vor putea beneficia de lecțiile gratuite de fericire oferite anul acesta de Finlanda, scrie Business Insider.

Finlanda s-a clasat și anul acesta pe primul loc în topul celor mai fericite țri din lume, la mare distanță de locul doi ocupat de Danemarca, potrivit Raportului Fericirii Mondiale 2023 publicat recent.

Cum arată „Cursul de fericire” al finlandezilor

Ghidul oficial de turism Visit Finland oferă acum 10 excursii gratuite pentru cei care vor să învețe cum să fie fericiți ca finlandezii. „Cursul de fericire” al Visit Finland este programat să aibă loc în luna iunie și se va desfășura pe parcursul a patru zile în stațiunea de lux Kuru din districtul finlandez al lacurilor.

Visit Finland va acoperi toate cheltuielile de călătorie și cazare, care includ o cameră de hotel, acces la saună și spa private și toate celelalte „facilități esențiale”, conform site-ului Visit Finland.

Excursia include sesiuni cu experți finlandezi despre meșteșuguri, mâncare și bunăstare, sănătate și echilibru.

Ce trebuie să faci ca să obții „Vacanța Fericirii”

Cei interesați trebuie să știe că aplicația de înscriere a ghidului va fi deschisă până pe data de 2 aprilie.

Candidații trebuie să creeze un Reel sau un video pe platforma TikTok în care trebuie să spună ce anume îi califică pentru a „putea fi, în secret, finlandezi”.

Participanții trebuie să mai știe un detaliu important. Pe tot parcursul celor patru zile ei vor fi filmați, iar imaginile vor fi ulterior folosite pentru materiale publicitare pentru site-ul Visit Finlanda.

Heli Jimenez, directorul Oganizației guvernamentale Business Finland, spune că fericirea finlandezilor „decurge dintr-o relație strânsă cu natura și dintr-un stil de viață cu picioarele pe pământ: nu este o stare mistică, este o abilitate care poate fi învățată”, a spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net