Val de decese și dispariții misterioase în Grecia. Un turist olandez a fost găsit mort, iar alți 4 sunt dispăruți

A devenit periculos să mergi în vacanță în Grecia! După decesul celebrului prezentator TV britanic Michael Mosley, un alt turist olandez dispărut a fost găsit mort sâmbătă dimineaţa, 15 iunie, iar alți patru turiști au fost dați dispăruți în ultima săptămână.

Val de decese și dispariții misterioase în Grecia / foto: arhiva Click!
Val de decese și dispariții misterioase în Grecia / foto: arhiva Click!

În condițiile în care Grecia se confruntă cu temperaturi neobișnuit de ridicate, vacanțele au devenit periculoase! Sâmbătă dimineață, 15 iunie, un turist olandez dispărut a fost găsit mort pe insula Samos, în estul țării. Trupul neînsuflețit al bărbatului în vârstă de 74 de ani a fost găsit de o dronă a pompierilor, zăcând cu faţa în jos într-o râpă, la aproximativ 300 de metri de locul în care a fost observat ultima dată duminică, mergând cu dificultate în căldura toridă, potrivit apnews.com.

Val de decese și dispariții stranii în mai multe insule din Grecia

De asemenea, alți 4 turiști sunt dați dispăruți. Două turiste din Franța, în vârstă de 73 şi 64 de ani, care plecaseră de la hotelurile lor pentru a se întâlni, au fost date dispărute vineri pe Sikinos, o insulă relativ izolată din Ciclade, în Marea Egee, cu mai puţin de 400 de rezidenţi permanenţi.

Joi, un alt turist american în vârstă de 70 de ani a fost dat dispărut de către gazda sa, un prieten care are cetățenie greco-americană, pe mica insulă Mathraki, în extremitatea nord-vestică a Greciei. Bărbatul a fost văzut ultima dată marți, la o cafenea în compania a două turiste care între timp au părăsit insula.

Și pe insula Amorgos autorităţile caută un turist în vârstă de 59 de ani care a plecat, marți, într-o drumeţie, deși afară termometrele indicau o temperatură de aproximativ 40 de grade celsius. Presa americană l-a identificat pe turistul dispărut ca fiind şeriful adjunct pensionat al comitatului Los Angeles, Albert Calibet, din Hermosa Beach, California.

Disparițiile au loc la numai câteva zile după ce Michael Mosley, un cunoscut prezentator TV şi autor britanic, a fost găsit fără suflare, duminica trecută, pe insula Symi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apartament bucuresti 2 jpg
image
image
image
image
image
image
plaja pixabay1 jpg
asteroid jpeg
caine jpg
hidratare jpg
curte jpg
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
Tu ce faci pentru a atrage candidaii Iata ce elemente care nu trebuie sa lipseasca dintr un anun de angajare jpg
test trofeu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net