VIDEO Putin nu își poate stăpâni ura, după pierderile din Ucraina. Gestul insultător față de ministrul Apărării

Vladimir Putin a făcut un gest jignitor față de ministrul Apărării la o întâlnire cu soldații ruși răniți pe frontul din Ucraina. La un spital din Moscova unde a fost organizată o ceremonie dedicată militarilor reveniți din Ucraina, Vladimir Putin a făcut un gest cel puțin curios și extrem de umilitor la adresa ministrului Apărării Serghei Șoigu.

image

În fața a numeroși jurnaliști, a personalului din spital prezent la eveniment și a soldaților decorați pentru că au luptat pe frontul din Ucraina, Vladimir Putin s-a întors ostentativ cu spatele la ministrul Apărării.

Gestul lui Putin l-a făcut pe Șoigu să se simtă foarte stânjenit, iar camerele jurnalistilor l-au surprins când și-a pironit ochii pe spatele lui Vladimir Putin.

Imaginile au apărut pe rețelele sociale, iar jurnaliștii au comentat gestul sfidător al dictatorului de la Kremlin.

„Nu trebuie să fii un expert în limbajul corpului pentru a înțelege ce crede Putin în prezent despre ministrul său al Apărării, Serghei Șoigu”.

Și Mark Oliver Rühle, jurnalistul publicației BILD, scrie despre incident.

"Această scenă curioasă l-a făcut pe Șoigu să arate ciudat! Putin își umilește ministrul Apărării", notează jurnalistul.

Videoclipul a fost filmat de serviciul de protocol al Kremlinului, după care filmarea a ajuns pe rețelele de socializare și a fost distribuită pe scară largă.

„Potrivit experților, Putin și-ar dori ca furia populației și mai ales a soldaților să fie îndreptată asupra lui Șoigu, și nu asupra lui însuși”, mai scrie jurnalistul.

„Un videoclip uimitor cu dictatorul rus Putin ignorându-l pe fostul său favorit Shoigu. Cântecul pop rusesc de pe fundal este „Nu sunt mulțumit de tine, nu te adresa mie, nu vreau să te mai cunosc”, este un alt comentariu.

Comentatorii notează că înainte de război, Putin și Șoigu au fost în relații amicale pentru o lungă perioadă de timp, dar după eșecul operațiunii militare din Ucraina, relațiile dintre ei s-au răcit și deteriora.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net