VIDEO Șefa unei instituții din Rusia a oripilat internetul cu un videoclip realizat la birou

O rusoaică, șefa unei instituții din Federație a produs indignare după ce s-a filmat și a postat apoi pe rețelele sociale un videoclip provocator. Tânăra, care deține funcția de director adjunct al Departamentului de Construcții, Pregătire, Suport și Control din Pît-Iah, în regiunea autonomă Hantî–Mansi s-a filmat în birou făcând gesturi lascive. Imaginile au provocat indignare pe rețelele sociale, iar șefii ei au sancționat-o însă foarte blând. Videclipul postat pe youtube arată și o imagine din timpul întâlnirii tinerei șefe în Construcții cu superiorii săi în care ținuta ei este decentă, aproape de nerecunoscut față de imaginile filmate în „biroul ei roz”

Foto: captura video youtube
Foto: captura video youtube

La numai 27 de ani,Ekaterina Smirnova, deține o funcție importantă în Departamentul Construcții din regiunea autonomă Hantî–Mansi. Are un birou vopsit în roz, iar în videoclipul realizat la începutul lunii august spune, în timp ce face mișcări lascive, că se gândește la repararea drumurilor, deși acest lucru pare ultimul care i-ar da bătăi de cap rusoaicei.

Tânăra, cu părul vopsit în roșu, poartă o fustă cu o crăpătură generoasă și un top care îi lasă abdomenul la vedere.

În videoclipul postat pe 4 august pe Vkontakte (varianta de Facebook-ul rusesc), Ekaterina spune că se află în ”biroul roz de șefă”, face mișcări lascive, în timp ce savurează un cappuccino.

„Sunt în biroul meu roz, unde, în calitate de șef al departamentului, pregătesc documentația și mă gândesc la repararea drumurilor, semafoarelor, conductelor de gaz și a altor facilități urbane”, spune în înregistrare tânăra Smirnova.

Cum au pedepsit-o șefii pentru imaginile provocatoare filmate în birou 

Filmarea a stârnit indignarea internauților care au criticat-o fără milă pe tânăra șefă în Construcții.

Șefii tinerei au fost obligați să reacționeze, dar nu așa cum s-ar fi așteptat internauții.

Oficialitățile din Pît-Iah, în frunte cu primarul, i-au cerut Ekaterinei explicații. Femeia s-a justificat spunând că era în timpul liber și ven ise la serviciu, pentru a lucra în afara orelor de program ca să își termine lucrările înainte de termen.

Explicația pare că i-a lămurit pe șefii ei care au sancționat-o cu o mustrare și i-au tăiat sporurile pe o perioadă de o lună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image png
hemp 8420408 1280 jpg
alimentatie sanatoasa jpeg
nea gica de 102 ani jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
minivacanta jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net