Pamela Anderson a găsit elixirul tinereții! La 55 de ani, a pozat în rochii minuscule

Pamela Anderson are 55 de ani, dar ar putea oricând să defileze pe podium. Vedeta a fost protagonista unei ședințe foto de promovare a celei mai noii linii vestimentare semnate de Marc Jacobs, iar imaginile sunt unele spectaculoase. 

image
Pamela Anderson a fost considerată un adevărat sex simbol al anilor '90

Pamela Anderson era considerată un adevărat sex simbol în anii '90, iar pictorialele nenumărate pe care le-a realizat pentru Playboy sunt cunoscute de o lume întreagă. Deși s-a retras din lumina reflectoarelor și rare sunt ocaziile în care acordă interviuri, Pamela face din când în când câte o exepție și ne reamintește de ce este considerată una dintre cele mai frumoase femei de pe mapamond. 

Citește și: Pamela Anderson s-a luptat 13 ani cu o boală care a pus-o în pericol de moarte 

Actrița a pozat pentru campania de promovare a celei mai noi colecții Marc Jacobs. Îmbrăcată în rochițe și fuste mini, Pamela și-a etalat picioarele tonifiate și bustul generos. Desigur, cel mai seducătoare armă a vedetei rămâne în continuare zâmbetul care nu ar putea să lase pe nimeni indiferent. 

Pamela Anderson a luat o decizie radicală după ce serialul Pam & Tommy, care spune povestea mariajului ei cu toboșarul Motley Crue, Tommy Lee, a fost difuzat de către Hulu.

Pamela a fost deranjată de faptul că producătorii au exploatat un moment sensibil din viața sa și nu au făcut nimic altceva decât să o facă să retrăiască o experiență traumatică. Serialul prezintă momentul în care o casetă cu conținut sexual, în care protagoniști sunt Tommy și Pamela ajunge să circule și să fie copiată de mii de oameni. 

După lansarea serialului, Pamela Anderson a decis să-și steargă toate postările de pe pagina de Instagram, promițând că, într-o bună zi, adevărul va ieși la suprafață, iar ea își va spune partea de poveste.

Vezi și: Pamela Anderson, de nerecunoscut fără machiaj

Este greu de crezut că Pamela Anderson, una dintre cele mai atrăgătoare femei din lume, nu se uită la propria ei reflecție. Se știe că Anderson are eizotrofobie, o frică de oglinzi și suprafețe care ar putea reflecta imaginea. În plus, Pamela Anderson a declarat, în numeroase rânduri, că nu-i place să urmărească la televizor emisiunile sau filmele în care apare.   

Sursă foto: Gettyimages

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub reghecamf bătaie png
Lukasenko primit de Putin la Soci FOTO EPA EFE jpg
catalin chereches primar baia mare facebook jpg
image
image
image
image
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg
bianca dragusanu