Pamela Anderson a găsit elixirul tinereții! La 55 de ani, a pozat în rochii minuscule

Pamela Anderson are 55 de ani, dar ar putea oricând să defileze pe podium. Vedeta a fost protagonista unei ședințe foto de promovare a celei mai noii linii vestimentare semnate de Marc Jacobs, iar imaginile sunt unele spectaculoase. 

Pamela Anderson a fost considerată un adevărat sex simbol al anilor '90
Pamela Anderson a fost considerată un adevărat sex simbol al anilor '90

Pamela Anderson era considerată un adevărat sex simbol în anii '90, iar pictorialele nenumărate pe care le-a realizat pentru Playboy sunt cunoscute de o lume întreagă. Deși s-a retras din lumina reflectoarelor și rare sunt ocaziile în care acordă interviuri, Pamela face din când în când câte o exepție și ne reamintește de ce este considerată una dintre cele mai frumoase femei de pe mapamond. 

Citește și: Pamela Anderson s-a luptat 13 ani cu o boală care a pus-o în pericol de moarte 

Actrița a pozat pentru campania de promovare a celei mai noi colecții Marc Jacobs. Îmbrăcată în rochițe și fuste mini, Pamela și-a etalat picioarele tonifiate și bustul generos. Desigur, cel mai seducătoare armă a vedetei rămâne în continuare zâmbetul care nu ar putea să lase pe nimeni indiferent. 

Pamela Anderson a luat o decizie radicală după ce serialul Pam & Tommy, care spune povestea mariajului ei cu toboșarul Motley Crue, Tommy Lee, a fost difuzat de către Hulu.

Pamela a fost deranjată de faptul că producătorii au exploatat un moment sensibil din viața sa și nu au făcut nimic altceva decât să o facă să retrăiască o experiență traumatică. Serialul prezintă momentul în care o casetă cu conținut sexual, în care protagoniști sunt Tommy și Pamela ajunge să circule și să fie copiată de mii de oameni. 

După lansarea serialului, Pamela Anderson a decis să-și steargă toate postările de pe pagina de Instagram, promițând că, într-o bună zi, adevărul va ieși la suprafață, iar ea își va spune partea de poveste.

Vezi și: Pamela Anderson, de nerecunoscut fără machiaj

Este greu de crezut că Pamela Anderson, una dintre cele mai atrăgătoare femei din lume, nu se uită la propria ei reflecție. Se știe că Anderson are eizotrofobie, o frică de oglinzi și suprafețe care ar putea reflecta imaginea. În plus, Pamela Anderson a declarat, în numeroase rânduri, că nu-i place să urmărească la televizor emisiunile sau filmele în care apare.   

Sursă foto: Gettyimages

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net