Celebra filmare cu momentele fiebinți dintre Pamela Anderson și Tommy Lee, ținta celui mai periculos mafiot din lume

Ultima actualizare:

În anii 1990, o întâmplare avea să atragă atenția, pentru o lungă perioadă de timp, asupra Pamelei Anderson și a partenerului său, Tommy Lee.

Caseta video cu Pamela Anderson și Tommy Lee, ținta celui mai periculos mafiot din lume
Caseta video cu Pamela Anderson și Tommy Lee, ținta celui mai periculos mafiot din lume

Pamela Anderson și Tommy Lee, se trezesc în centrul unui scandal de proporții, după ce imagini cu ei făcând sex ”scapă” pe net. Imaginile au făcut înconjurul internetului, fiind văzute de mulți curioși.

Detalii noi despre furtul casetei

La trei decenii după această întâmplare, povestea nu a fost dată uitării și noi detalii reapar.

Rand Gauthier, cel despre care se spune că ar fi furat caseta cu scenele fierbinți, a făcut dezvăluiri incendiare.

Deoarece în serialul despre sex tape-ul Pamelei Anderson și a lui Tommy Lee, acesta este prezentat ca cel care intră în casa acestora și fură caseta cu cei doi iubăreți, bărbatul a dorit să clarifice câteva amănunte care schimbă de fapt cursul evenimentelor. 

Serial despre relația dintre protagoniștii casetei

Serialul Hulu ce va fi disponibil și pe Disney+, în care joacă Lily James și actorul de origine română Sebastian Stan, ce îi interpretează pe Pamela Anderson, respectiv Tommy Lee, îl arată pe Rand ca un angajat supărat, care dorește răzbunare, pentru că a fost dat afară.

Rand Gauthier susține că nu a avut nicio legătură cu furtul, ba mai mult, acesta a fost forțat de mafie să-și asume vina. Bărbatul în vârstă de 63 de ani declară că, de fapt, faimosul clan de mafioți din familia Gambino, a fost în spatele întregii povești. Acesta adaugă că, după ce s-a vehiculat că el ar fi autorul furtului, a dorit să spună adevărul, însă nu a fost lăsat.

''Atunci când s-a aflat despre furtul casetei, m-am dus la șef și i-am zis că lumea consideră că eu sunt vinovat, dar nu doresc acest lucru. El mi-a răspuns că ei asta vor și nu am mai avut ce sa comentez,'' a declarat acesta.

Mafia, vinovată de furtul casetei

De asemenea, el a adăugat că i s-a făcut o ofertă de nerefuzat pentru a nu spune nimic despre această întâmplare și că regretă acest lucru, subliniind faptul că nu a câștigat niciun ban din ea.

Acesta și-a cerut scuze Pamelei Anderson pentru distribuirea imaginilor sexy cu ea și partenerul ei și susține că el a fost doar o marionetă într-un plan mult mai amplu.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

'

image
image
image
image
image
image
oscar2020 al pacino jpeg
drinks 2578446 1920 jpg
gabriela cristea si marcel toader jpg
deva cassel instagram jpg
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el
tina turner sot erwin bach getty jpg