Vitali Klitschko, primarul Kievului, din nou burlac, după 25 de ani de căsnicie

Vitali Klitschko, primarul Kievului, divorțează de soția sa, Natalia, după 25 de ani de căsătorie. 

image
Vitali și Natalia divorțează după 25 de ani de mariaj

Vitali Klitschko, fostul sportiv și actualmente primar al Kievului, divorțează de soția sa, Natalia, după mai bine de două decenii de mariaj.

Zvonurile privind despărțirea lor circulau de mai multă vreme în presa din Ucraina, însă abia acum au fost confirmate în mod oficial. Fostul pugilist a dezvăluit că el și soția sa trăiesc de o bună perioadă în țări diferite, iar separarea s-a produs de comun acord, după ce au ajuns la concluzia că își doresc în continuare lucruri care nu sunt compatibile. Conform fostului sportiv, trecerea timpului nu le-a întărit relația, ci le-a erodat-o profund, iar o împăcare este exclusă. 

„Mulți ani – interese diferite, vieți diferite. Deja am decis să oficializăm (n.r. – divorțul). Aceasta este dorința ambelor părți. Avem o relație bună, ne respectăm, copiii sunt mari, iar viața continuă", a declarat Vitali Klitschko. 

Vitali Klitschko a intrat în politică în anul 2013 

Întrebat dacă în sufletul său se află în acest moment o altă persoană, Vitali a dat un răspuns neașteptat. Fostul pugilist a subliniat că în inima sa se află doar Ucraina, greu încercată de război de la începutul primăverii. De altfel, încă de când s-a declanșat războiul, Vitali a fost alături de locuitori și a ieșit în stradă împreună cu aceștia, jurând să apere orașul Kiev de atacurile nemiloase ale armatei rusești.

Vitali și Natalia au fost căsătoriți timp de 25 de ani, iar împreună au trei copii, doi băieți și o fată. După nenumărate trofee obținute în ringul de box, Vitali s-a retras din lumea sportului în anul 2013 pentru a se dedica carierei politice. 

„Acum, întreagă mea concentrare e spre Ucraina și simt că oamenii au nevoie de mine acolo. Fratele meu, Vladimir, se va ocupă de sport în continuare, iar eu îl voi sprijini la fel de mult cât mă sprijină și le pe mie în lupta mea politică", așa își anunța decizia de a renunța la sport Vitali Klitschko. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
Alec Baldwin FOTO Profimedia/Instagram
Crin Antonescu FOTO FAcebook Antonescu
image
image
image
image
Medicamente pentru Ucraina
must (pixabay)
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
calendar ortodox 2021 06 octombrie toma de gabriel toma chituc jpeg
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)
ffsdf jpg