Vitali Klitschko, primarul Kievului, din nou burlac, după 25 de ani de căsnicie

Vitali Klitschko, primarul Kievului, divorțează de soția sa, Natalia, după 25 de ani de căsătorie. 

Vitali și Natalia divorțează după 25 de ani de mariaj
Vitali și Natalia divorțează după 25 de ani de mariaj

Vitali Klitschko, fostul sportiv și actualmente primar al Kievului, divorțează de soția sa, Natalia, după mai bine de două decenii de mariaj.

Zvonurile privind despărțirea lor circulau de mai multă vreme în presa din Ucraina, însă abia acum au fost confirmate în mod oficial. Fostul pugilist a dezvăluit că el și soția sa trăiesc de o bună perioadă în țări diferite, iar separarea s-a produs de comun acord, după ce au ajuns la concluzia că își doresc în continuare lucruri care nu sunt compatibile. Conform fostului sportiv, trecerea timpului nu le-a întărit relația, ci le-a erodat-o profund, iar o împăcare este exclusă. 

„Mulți ani – interese diferite, vieți diferite. Deja am decis să oficializăm (n.r. – divorțul). Aceasta este dorința ambelor părți. Avem o relație bună, ne respectăm, copiii sunt mari, iar viața continuă", a declarat Vitali Klitschko. 

Vitali Klitschko a intrat în politică în anul 2013 

Întrebat dacă în sufletul său se află în acest moment o altă persoană, Vitali a dat un răspuns neașteptat. Fostul pugilist a subliniat că în inima sa se află doar Ucraina, greu încercată de război de la începutul primăverii. De altfel, încă de când s-a declanșat războiul, Vitali a fost alături de locuitori și a ieșit în stradă împreună cu aceștia, jurând să apere orașul Kiev de atacurile nemiloase ale armatei rusești.

Vitali și Natalia au fost căsătoriți timp de 25 de ani, iar împreună au trei copii, doi băieți și o fată. După nenumărate trofee obținute în ringul de box, Vitali s-a retras din lumea sportului în anul 2013 pentru a se dedica carierei politice. 

„Acum, întreagă mea concentrare e spre Ucraina și simt că oamenii au nevoie de mine acolo. Fratele meu, Vladimir, se va ocupă de sport în continuare, iar eu îl voi sprijini la fel de mult cât mă sprijină și le pe mie în lupta mea politică", așa își anunța decizia de a renunța la sport Vitali Klitschko. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net