Vrei să locuiești într-o casă-chitară? Costă 789.000 $!

Ultima actualizare:

Casa excentrică este situată în Fayetteville, Georgia, SUA, şi a fost proiectată de muzicianul country Elvis Carden. Acesta a vrut să aducă un omagiu pasiunii sale de o viaţă pentru muzică, construind o casă sub formă de chitară. I-a dedicat chiar şi un album!

Casa sub formă de chitară a fost recent renovată
Casa sub formă de chitară a fost recent renovată

Anunţul companiei imobiliare din Fayetteville sună cam aşa: “Îţi promit că nu ai mai văzut aşa ceva până acum! Casa în formă de chitară este gata să-şi cunoască noul proprietar! Forma unică şi planul de etaj te vor da peste cap! A fost proiectată sub formă de chitară de către cântăreţul de muzică country Elvis L. Carden. Nu numai că a fost casa lui, dar a fost şi muza lui! Unul dintre albumele sale se numeşte «Living in an Old Guitar», iar melodia sa a devenit un adevărat hit. Renovată recent, această casă aşteaptă să îşi cunoască noul proprietar!”.

Citește și: Poveste halucinantă cu chiriași de coșmar! „Lenjerie intimă aruncată, urme de pumni...”

Într-adevăr, ine-dita construcţie are peste 3.000 de metri pătraţi şi se vinde cu 789.000 de dolari. Proprietatea este formată din trei apartamente, fiecare cu propriul dormitor şi baie, pentru oaspeţi sau familii mai mari.

Iată și: Cea mai mare pisică din lume! I se spune „gigantul blând” și e cât un copil

Dar poate fucţiona nu doar ca o casă, ci şi ca loc de desfăşurare a unor evenimente, cum ar fi petreceri, nunţi şi mici festivaluri. Înconjurată de verdeaţă, proprietatea vine cu o grădină care include un hectar şi jumătate de teren şi opt locuri de parcare pentru maşini.

E înconjurată de un parc imens
E înconjurată de un parc imens

Casa are o fereastră în formă de cupola luminatoare, care accentuează tema chitarei. Partea principală a „chitarei” are opt ferestre făcute la comandă, cu scânduri originale din lemn natural, grinzi de lemn  de 25 cm şi ornamente pentru tavan, ceea ce o face şi mai impresionantă. Una dintre camere are tavan în stil industrial şi şemineu antic. 

Locuința are 3.000 de mp şi e formată din trei apartamente
Locuința are 3.000 de mp şi e formată din trei apartamente

Imaginile cu casa excentrică au amuzat utilizatorii de pe reţelele de socializare, unii o adoră, alţii nu prea. O persoană a comentat: “Nu e genul meu de casă. Vânzătorul chiar va trebui să tragă nişte sfori pentru a o vinde”.

O altă persoană a adăugat: “Această casă este ca un fel de tatuaj pe spatele meu. Are un design mişto, dar nu apuc să o văd niciodată”. “Dacă iubeşti cu adevărat muzica, nu trebuie să te îngrijorezi, această casă este perfectă pentru tine”, a spus un altul. În timp ce altcineva consideră că nu prea arată rock’n’roll. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net