Wizz Air reia cursele pentru două destinații populare. Se întâmplă de la 31 martie

Compania aeriană Wizz Air va deschide două rute noi începând cu 31 martie 2024, de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Anunțul a fost făcut de ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu. „De pe 31 martie 2024, cetățenii noștri vor putea călători spre ...”

Wizz Air reia cursele pentru două destinații populare / foto: Arhiva Click!
Wizz Air reia cursele pentru două destinații populare / foto: Arhiva Click!

Wizz Air este încântată să anunțe reluarea zborurilor directe din Budapesta (Ungaria) și Veneția (Italia) către Chișinău (Republica Moldova), începând cu 31 martie. Compania aeriană, cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global, va zbura de două ori pe săptămână de la Budapesta și de la Aeroportul Marco Polo din Veneția către Chișinău, în zilele de joi și duminică.

Wizz Air mai deschide două rute noi de pe Aeroportul Internațional Chișinău (RMO). De pe 31 martie 2024, cetățenii noștri vor putea călători spre Budapesta și spre Veneția cu rute directe în zilele de joi și duminică”, a anunțat ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, pe pagina sa personală de Facebook.

Biletele de avion sunt deja puse la vânzare

Biletele sunt disponibile acum pe wizzair.com și prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene, începând de la 19.99 EUR. Decizia companiei aeriene reconectează capitala Republicii Moldova cu destinații importante, dar urmărește, de asemenea, să îmbunătățească accesibilitatea și confortul pentru pasagerii săi.

„Suntem încântați să reluăm zborurile directe care leagă Chișinăul de Budapesta și Veneția, subliniind angajamentul nostru de a satisface nevoile de călătorie ale pasagerilor. Wizz Air este dedicată să ofere opțiuni de călătorie confortabile, favorizând conexiunile cu aceste destinații”, a declarat și Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Compania low cost Wizz Air a reluat cursele Chișinău - Roma (în fiecare joi și duminică), Chișinău - Milano (în fiecare joi și duminică) și Chișinău - Londra (în fiecare marți, joi și sâmbătă) începând cu luna decembrie 2023, după o pauză de opt luni. De asemenea, de la 1 martie 2024, vor fi reluate zborurile pe rutele sale din Bucureşti, Budapesta, Sofia, Londra, Cracovia şi Roma către Tel Aviv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
maratonist 1 jpg
schitul moara vlasiei facebook jpg
Autobuz STB Facebook Nicușor Dan jpg
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net