Wizz Air reia zborurile către una dintre cele mai iubite destinații! Prețurile biletelor pornesc de la 99 de lei

Zborurile operate de Wizz Air din şase oraşe, inclusiv Bucureşti, către Tel Aviv vor fi reluate din 1 martie 2024. Cursele vor fi operate în zilele de marţi, joi şi duminică. Biletele sunt disponibile la preţuri începând de la 99 de lei. 

Ce zboruri reia compania Wizz Air Foto: Pixabay.com
Ce zboruri reia compania Wizz Air Foto: Pixabay.com

De când vor fi operate zborurile către Tel Aviv 

„Wizz Air a confirmat, astăzi, că va relua operaţiunile pe rutele sale din Bucureşti, Budapesta, Sofia, Londra, Cracovia şi Roma către Tel Aviv. Zborurile vor reîncepe din data de 1 martie 2024 şi vor fi operate de trei ori pe săptămână", anunţă compania. Biletele sunt disponibile la preţuri începând de la 99 de lei. Zborurile vor fi operate în zilele de marţi, joi şi duminică. Wizz Air operează o flotă de 195 de aeronave Airbus A320 şi A321. 60,3 milioane de pasageri au zburat cu compania aeriană în 2023, scrie Observatornews.ro. 

Zboruri directe către SUA

O companie aeriană din România a anunțat, în decembrie, data de la care va efectua zboruri fără escală pe ruta București - New York. Este vorba despre HiSky, care a primit din partea Departamentului Transporturilor din Statele Unite autorizarea pentru a efectua zboruri regulate către această destinație. Prima cursa va fi efectuată pe data de 7 iunie 2024. În noiembrie 2023 s-au împlinit 20 de ani de când operatorul aeronautic civil național, Tarom, și-a întrerupt zborurile directe către SUA din motive financiare. Prețul unei călătorii pornește de la 349 euro pentru clasa economic și 1.899 euro pentru clasa business.

Zbor direct București - Salzburg

Zborurile București - Salzburg vor avea loc în zilele de marți, joi și sâmbătă, începând din data de 2 aprilie 2024. „Lansarea cursei Wizz Air București - Salzburg înseamnă o nouă rută care ne aduce noi conexiuni și care oferă oportunități economice cu beneficii semnificative pentru întreaga comunitate”, a declarat directorul general al CNAB. Biletele sunt deja disponibile pentru rezervare online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 99 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net