Zeci de maşini importate, înghețate la propriu pe vapor! Imagini inedite

Livrarea unei mașini noi în aceste vremuri agitate necesită multă răbdare, deoarece deficitul de microcip i-a forțat pe clienți să aștepte cu răbdare multe luni. Un vapor care a sosit într-un port din Rusia cu mașini "înghețate" a făcut deliciul privitorilor de pe margine. Fotografiile inedite s-au viralizat pe rețelele sociale.

Nava Sun Rio a venit cu mașini complet înghețate la bord Foto: captură video
Nava Sun Rio a venit cu mașini complet înghețate la bord Foto: captură video

Vaporul Sun Rio a sosit în portul Vladivostok, Rusia, Marea Japoniei, pe 27 decembrie, din Japonia, încărcat cu mașini japoneze second-hand, dar și câteva autoturisme noi. Nava a traversat marea Japoniei în câteva zile, pe vreme nefavorabilă, cu vânt puternic deși temperaturi mult sub punctul de îngheț, devenind un spectacol destul de mare la sosire și atrăgând atenția generală a localnicilor. Imaginile vorbesc de la sine! Temperaturile au atins şi -19 grade Celsius.

Gheața a distrus mai multe mașini inclusiv la interior

Din păcate, gheaţa a făcut ca geamurile unora dintre mașini să se spargă şi autoturismele să fie afectate inclusiv la interior.

La bord s-ar fi aflat mai multe autovehicule Nissan Leaf, Toyota sau Honda. Se pare că s-a grăbit livrarea acestor mașini, dintre care câteva dintre ele model electric, pentru a fenta mai multe taxe care se vor implementa la începutul anului 2022. Nava s-a grăbit să facă livrarea în ciuda avertismentelor de vreme rea. Și-au luat țeapă, însă, pentru că multe dintre aceste autoturisme au fost distruse atât de tare, încât acum mai sunt bune doar de piese.

Toate autoturismele aflate pe puntea superioară au fost acoperite de gheață. Vehiculele înghețate au fost ridicate de pe transportorul de marfă Sun Rio din Vladivostok, în timp ce altele, inclusiv Nissan-urile, sunt încă blocate pe marginea navei.

Expertul meteorologic Evgney Tishkovets a spus că a fost „naiv să spere că această marfă valoroasă de mașini va supraviețui înghețului extrem, fără nicio daună”, potrivit Mirror. În plus, apa de mare din interiorul caroseriei mașinii „garantează că mașina va rugini mai rapid”.

oana roman si marius elisei
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
FotoJet jpg
horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
image
image
image
image
image
image
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg