Liviu Dragnea, grav bolnav, internat de urgență în spital. Se află în străinătate

Ultima actualizare:

Fostul șef PSD, Liviu Dragnea a fost internat de urgență într-un spital din străinătate, iar starea lui de sănătate ar fi gravă. Fostul lider al social-democraților ar fi ajuns într-o situație medicală critică și a fost nevoie de intrevenția urgentă a medicilor.

Liviu Dragnea gateste FOTO Captura YouTube jpg

Liviu Dragnea, operat de urgență

Luna trecută, în mass-media au apărut informații contradictorii despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea. S-a vorbit despre un posibil atac vascular cerebral și despre o internare de urgență, numai că fostul politician a dezmințit toate zvonurile, relatrează Gândul.ro

Potrivit aceleiași surse, Dragnea s-ar fi aflat într-o situație medicală critică și ar fi ajuns la spital într-un moment în care viața sa era în pericol. 

”Da, Liviu Dragnea a fost internat de urgență, iar pericolul a fost foarte mare. Din fericire, medicii au intervenit la timp și l-au salvat”, au declarat sursele medicale, pentru Gândul.ro.

În luna septembrie a acestui an, în mass-media au apărut unele informații contradictorii despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, în vârstă de 60 de ani. S-a spus că acesta a suferit un atac vascular cerebral, însă zvonurile au fost dezmințite chiar de Liviu Dragnea. 

În ciuda informațiilor apărute recent în mass-media, potrivit cărora aș fi fost internat de urgență în spital, vă pot asigura că aceste știri sunt complet false. Înregistrarea atașată a fost realizată cu câteva minute în urmă, ocupându-mă de grădinărit și bucurându-mă de soare. Vă doresc tuturor multă sănătate!”, a scris atunci Liviu Dragnea, pe contul său de Facebook.

Liviu Dragnea a fost președinte al Partidului Social Democrat și fost președinte al Camerei Deputaților.

Pe 27 mai 2019, el a fost condamnat definitiv cu executare la 3 ani și 6 luni închisoare în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

La data de 15 iulie 2021, instanța a decis să îl elibereze condiționat din penitenciar.

Odată revenit în libertate, fostul lider PSD Liviu Dragnea, s-a reorientat și s-a îndreptat spre cu totul alt domeniu. El şi-a lansat un canal de YouTube pentru gătit. Prima sa reţetă a fost cea de mâncare de păstăi.

Canalul lui Dragnea „Bucătăria de acasă” promovează mâncarea sănătoasă, iar fostul lider PSD, prezintă beneficiile principalelor ingrediente pe care le folosește la rețete.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net