Marina Dina, pagubă de 500 € că are celulită pe fund

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Marina Dina a pus pe jar organizatorii unei prezentări de modă când, în ultima clipă, a refuzat să defileze în bikini. Vedeta s-a plâns că are celulită şi a cerut o rochie scurtă, însă pretenţiile ei au costat-o 500 de euro, jumătate din onorariul promis.

Citeşte şi:

Mihai Morar şi-a bătut joc de Marina Dina: "Eşti o fată becisnică" VIDEO

Marina Dina, matematică de piţipoancă: «9 plus 3 egal 11» VIDEO

Marina Dina şi-a tatuat o gărgăriţă pe laba piciorului, în direct

După o pauză de aproape un an, Marina Dina şi-a reluat activitatea de manechin, acum având prezentări de modă săptămânal.

Asistenta lui Mihai Morar la emisiunea „Răi, da buni" (Antena 2) a „comis-o" în Vinerea Mare, când a făcut nazuri la un show desfăşurat în clubul The Bank, din Constanţa.

Vedeta s-a răzgândit în ultima clipă şi a refuzat să defileze în lenjerie intimă, nemulţumită de posteriorul ei, ceva mai rotunjor.

simeon stalpnicul png

Marina a urlat în gura mare în culise că are fundul plin de celulită şi a cerut o rochie scurtă. Vedetei i s-a îndeplinit dorinţa, iar Pescariu, organizatorul show-ului, a îmbrăcat-o aşa cum şi-a dorit, în cele din urmă.

Pretenţiile, însă, au costat-o pe Marina, căci onorariul ei iniţial, de 1.000 de euro, s-a înjumătăţit. De altfel, gestul blondei e unul lăudabil, căci multe colege de-ale ei defilează sumar îmbrăcate, deşi sunt pline de vânătăi, vergeturi, celulită sau alte imperfecţiuni.

Face tratamente cu ciocolată pe coapse

Marina Dina are unul dintre cele mai frumoase şi bine întreţinute trupuri din show-biz-ul românesc, ca urmare că frecventează saloanele de înfrumuseţare. Astfel, blonda a apelat şi ea la împachetările cu ciocolată, ultima fiţă în rândul vedetelor, terapie ce are efect în „vindecarea" celulitei şi a depozitelor de grăsime.

image
image
image
image
image
image
politie tamponare   politia romana jpg
Prognoza meteo 10 13 februarie 2022  În ce zone din țară se strică vremea  Ultimele vești de la ANM jpeg
chirie apartament jpeg
image png
Tâmâia este unul dintre cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere jpeg
liniste apartament la intrarea in bloc jpg
Vlad Ciurea Foto Captură YouTube jpg
shutterstock 174199757 jpg