Mircea Tat, consilierul local în vârstă de 40 de ani care a murit la scurt timp după alegeri. Cine era acesta

Tragedie în orașul Călan, din județul Hunedoara, unde un consilier local, mai exact Mircea Tat, a murit subit la doar 40 de ani, la scurt timp după alegerile locale. Moartea sa a lăsat în urmă doi copii orfani și a îndurerat întreaga comunitate.

Mircea Tat. Foto: arhiva personală.
Mircea Tat. Foto: arhiva personală.

Cine a fost Mircea Tat

Mircea Tat era consilier local, aflat pe lista Partidului Social Democrat (PSD) pentru alegerile locale din orașul Călan. Deși colegii săi spun că a muncit neîncetat pentru a sprijini echipa sa în cursa electorală, partidul său a pierdut în fața adversarilor politici. Imediat după încheierea alegerilor și numărarea voturilor, Mircea Tat a suferit un atac de cord și a murit.

Mircea Tat era cunoscut pentru implicarea sa activă în comunitate și pentru devotamentul său față de cauzele sociale. Cei care l-au cunoscut spun că și-a dedicat fiecare zi campaniei electorale, în ciuda problemelor de sănătate pe care le-a acuzat. Sâmbătă, înainte de alegeri, Mircea s-a plâns colegilor de dureri severe de cap și de spate, dar a continuat să muncească fără pauze.

Mesajul emoționant transmis de Eleonora Hărău, fost deputat și senator

Carmen Eleonora Hărău, fost deputat și senator, a transmis un mesaj emoționant pe Facebook în memoria lui Mircea Tat: „S-a stins azi, la doar 40 de ani, un om bun. A crăpat inima în el. Nimeni n-a mai avut ce-i face. Trecuse printr-o campanie electorală, muncind ca membru în staff, pentru echipa din care făcea parte. Înverșunat, dedicat, îndârjit. Fără rest! Sâmbătă s-a plâns colegilor că-l doare capul îngrozitor. Îl mai durea și spatele… Dar erau ultimele două zile de campanie. Nu și-a permis o pauză. Partidul, înainte de toate, nu-i așa? Echipa, scorul, succesul… Duminică s-a votat, iar lupta electorală pe care a dus-o echipa lui a fost foarte strânsă. Foarte dură”.

Cea mai mare durere rămâne pentru cei doi copii pe care Mircea Tat i-a lăsat în urmă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1962 Împreună cu soţul ei, Andrei.
image
image
image
image
image
image
accident Suceavaa jpeg
bacalaureat adevarul jpg
SpotHiddenPandaAmongHumansinPictureOpticalIllusionIQTest jpg
visine jpg
image png
evaluare nationala jpg
Cum prega tes ti mas ina pentru drum lung sau pentru o ca la torie de durata  jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net