Mirel, autorul crimei din Timișoara, nu se află la prima abatere. Ce i-a făcut fostei iubite: „Era imposibil de stat cu el!”

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală despre Mirel Dragomir, criminalul student la Medicină și Teologie. Tânărul care i-a curmat viața Andreei Morega, studentă și ea la Medicină, nu ar fi la prima abatere violentă. Cu toate că mereu a afișat o imagine de om blând și liniștit, cei care îl cunoșteau îndeaproape rup tăcerea și spun adevărul despre călău. 

Mirel, criminalul Andreei / foto: Facebook
Mirel, criminalul Andreei / foto: Facebook

Andreea a fost omorâtă în urmă cu câteva zile în Timișoara, iar astăzi a fost înmormântată. Crima a șocat o întreagă țară, la fel și detaliile care continuă să apară. Despre criminal aflăm de la apropiații săi faptul că a fost violent cu fosta iubită care, din fericire, a reușit să scape din mâinile acestuia. 

„Era imposibil de stat cu el„

Posesivitatea și gelozia l-ar fi determinat pe Mirel să recurgă la violență fizică asupra fostei sale iubite. Întreg episodul s-a desfășurat în timpul unei crize de gelozii, când acesta a agresat-o pe fată, aceasta luând ulterior decizia de a-l părăsi. 

Prietenii din copilărie mai spun că Mirel nu a avut o relație apropiată nici cu părinții săi, aceștia fiind extrem de stricți și restrictivi cu el.

„Era foarte obsesiv în relația cu ea. Era de o gelozie ieșită din comun, posesiv și încerca să o controleze, era imposibil de stat cu el. Se purta ca și cum era proprietatea lui. Într-o criză de gelozie, a și agresat-o, iar fata l-a părăsit ”, a mărturisit unul dintre apropiații lui Mirel, pentru Gandul.ro.

Cum se înțelegea criminalul cu părinții lui 

Apropiații mai spun că atât Mirel, cât și sora lui, cea cu care victima era prietenă, nu au avut niciodată o relație apropiată cu părinții lor, comunicarea lipsind cu desăvârșire. De asemenea, mulți sunt de părere că lipsa comunicării și apropierii dintre părinte-copil l-a determinat pe Mirel să dezvolte un astfel de comportament. 

„Posibil să fi făcut asta și din lipsa comunicării cu părinții. Era datoria lor de părinți să vorbească cu el despre viață, să îi spună ce să facă în situația în care o fată nu îl acceptă, că viața lui nu se termină acolo”, a mai spus prietena din copilărie a ucigașului, potrivit sursei menționate anterior.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net