A făcut avort acasă. Și-a învelit copilul într-o pătură și l-a ascuns în mașina de spălat

O femeie, în vârstă de 32 de ani, din Suceava, și-a învelit nou-născutul într-o pătură și l-a ascuns în mașina de spălat. Totul s-a aflat abia a doua zi, când femeia s-a prezentat la spital cu probleme cauzate de la naștere. Inițial, aceasta a negat totul. Oamenii legii au deschis un dosar penal. 

O femeie a făcut avort acasă Foto: Shutterstock
O femeie a făcut avort acasă Foto: Shutterstock

Femeia a negat avortul 

Incidentul a avut loc pe 14 martie. Suceveanca a recurs la acest gest extrem fără ca familia să ştie de sarcina ei. Aceasta ar mai avea un copil pe care nu şi l-ar fi dorit. Totul s-a aflat a doua zi, când femeia a ajuns la spital cu complicaţii în urma intervenţiei periculoase, acolo a negat orice avort, dar cadrele medicale nu au ezitat să contacteze poliţia. 

În faţa anchetatorilor, tânăra a recunoscut fapta şi a indicat autorităţilor locul unde şi-a ascuns bebeluşul nenăscut. Nu a putut să identifice dacă fătul era în viaţă sau nu la momentul avortului.

Femeia avea o hemoragie vaginală 

În cursul zilei de 14 martie, Spitalul Municipal "Vatra Dornei" a sesizat Poliția Municipiului Vatra Dornei cu privire la faptul că la această unitate medicală s-a prezentat o femeie de 32 de ani care prezenta o hemoragie vaginală, existând suspiciunea de întrerupere a cursului unei sarcini în evoluție. Din discuțiile preliminare purtate cu femeia atât de personal medical, cât și de polițiști, femeia a negat faptul că ar fi făcut vreun avort, indicând doar probleme medicale ginecologice.

Având în vedere suspiciunile ridicate, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de întreruperea cursului sarcinii conform art. 201 Cod Penal și au dispus și examinarea medico-legala prind medic specialist din cadrul Serviciului Medicină Legală Suceava", au transmis cei de la IPJ Suceava

A ascuns bebelușul în mașina de spălat 

După ce examinarea medico-legală a avut loc s-a stabilit că leziunile prezentate sunt urmare a nașterii unui făt în condiții ce urmează să fie stabilite în cadrul dosarului penal. Deși inițial femeia a negat existența sarcinii, în fața probatoriului, aceasta a recunoscut naşterea fătului, fără a putea preciza dacă era viu. Femeia a indicat locația în care a ascuns bebelușul, respectiv o mașină de spălat dintr-o cameră a locuinței.

S-a dispus schimbarea încadrării juridice în săvârșirea infracțiunii de uciderea ori vătămarea nou-nascutului săvârșită de către mamă, faptă prevăzută de art. 200 alin 1 Cod Penal. Urmează a se efectua necropsia fătului și a se dispune măsuri procedurale și procesuale sub coordonarea procurorului din cadrul unității de parchet competente", potrivit IPJ Suceava. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net