„A început să țipe". Cum a reacționat Dan atunci când și-a găsit soția moartă pe bancheta din spate a mașinii

Ies la iveală noi amănunte legate de descoperirea macabră făcută la Focșani. Femeia găsită decedată pe bancheta din spate a propriei mașini era o antreprenoare de succes. Un martor spune că în momentul când soțul și-a văzut nevasta acolo a început să-și pună mâinile în cap și să țipe.

Camelia Tuvene avea 32 de ani Foto: observatornews.ro
Camelia Tuvene avea 32 de ani Foto: observatornews.ro

Ce meseria avea Camelia

Camelia era o antreprenoare de succes. Dan, soțul ei, îi anunțase dispariția încă de săptămâna trecută. Tot el a fost cel care a găsit-o, luni, fără suflare pe bancheta din spate a mașinii.  

Ce a declarat un martor

Ştiu că duminică seara a vrut cineva să parcheze lângă Audi acesta şi chiar s-a uitat să vadă dacă este, într-adevăr, aceeaşi maşină la care se gândeau. Duminică seară maşina era aici. Soţul ei a venit primul aici, la maşină. Era agitat, fugea dintr-o parte în alta, la un moment dat şi-a pus mâinile în cap şi a început să ţipe şi ulterior a venit poliţia", a declarat un martor, scrie Antena3CNN.ro.

Camelia avea familie, era o fire veselă

Apropiaţii o ştiau ca pe o fire veselă, lipsită de probleme şi exclud vrianta sinuciderii. Camelia era împreună cu soţul ei încă de la 14 ani şi aveau împreună patru copii, trei fetiţe şi un băieţel. 

Posibil ca femeia să se fi otrăvit

Din ce se zvoneşte şi ce am auzit pe aici e că a luat nişte pastile sau că s-a otrăvit. Ea avea foarte mare încredere în el că poate să crească copiii singur", a declarat un prieten de-al soțului. Pe corpul femeii nu s-au identificat semne vizibile de violenţă. Rezultatul necropsiei va stabili cauzele decesului.

Femeia dispăruse de acasă

Femeia dispăruse de acasă și nu mai revenise. Îngrijorat de situație, soțul acesteia a fost cel care a anunțat poliția. Bărbatul a plecat singur în căutarea partenerei de viață și astfel a găsit mașina într-o parcare. Autoturismul era parcat la nici 4 km distanță de locuința acesteia. 

Soţul Cameliei a postat un mesaj de adio 

„Trebuia să fiu eu în locul tău și tu lângă copiii tăi pe care îi iubești așa mult, frumoasa mea nevastă", a scris soţul Cameliei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net