O femeie de 28 de ani a murit, iar un bărbat şi un copil au fost răniţi după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac. Scene cutremurătoare

O femeie de 28 de ani a murit, iar un bărbat şi un copil au fost răniţi după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac, la ieşirea din municipiul Tulcea spre Agighiol.

Femeia care a murit avea 28 de ani Foto: ISU Tulcea
Femeia care a murit avea 28 de ani Foto: ISU Tulcea

Unde s-a produs accidentul 

Accidentul s-a produs pe DJ 222, între localităţile Tulcea şi Agighiol.

”Din primele verificări, poliţiştii rutieri au constatat că o tânără de 28 ani, care se deplasa cu autoturismul pe DJ222, la ieşirea din municipiul Tulcea, către localitatea Agighiol, în condiţii ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrand în coliziune cu un arbore de pe marginea carosabilului”, a transmis IPJ Tulcea.

O femeie de 28 de ani și-a pierdut viața, iar un bărbat și un copil au fost răniți

La fața locului, au ajuns două echipaje de salvatori din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială pentru descarcerare şi o autospecială de stingere. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea tinerei încarcerate, predând-o echipajelor SAJ prezente. ,,Din nefericire, femeia prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, medicul declarând decesul acesteia”, a precizat ISU Tulcea.

Totodată, în autoturism se aflau doi pasageri, un bărbat de 28 de ani şi un minor, care au fost răniţi uşor, fiind preluaţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, de către echipajele SAJ.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care accidentul rutier s-a produs.

Alt accident grav pe ,,Drumul Morții"

Accident grav, sâmbătă, 1 aprilie, soldat cu două decese. Un TIR și o autoutilitară s-au ciocnit pe DN2-E85, în localitatea Bizighești, din Vrancea. La faţa locului a intervenit un elicopter SMURD.

Ucisă de un autocamion

Miercuri, pe 29 martie, o bătrână în vârstă de 72 ani a decedat într-un accident rutier produs pe un drum din Corabia, județul Olt. Femeia, care se deplasa pe bicicletă, a fost lovită de un autocamion.

Accident grav, cu șase victime, pe o șosea din Arad

Sâmbăta trecută, a fost produs un alt accident grav. La fața locului au fost găsite șase victime, dintre care una încarcerată. A fost chemat în ajutor elicopterul SMURD și două ambulanțe în plus. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net