A murit soția lui Iosif Rotariu! Prima reacție a fostului mare fotbalist român: „Ultimele cuvinte ale ei…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Iosif Rotariu, pus la pământ de durere! Dana Rotariu, soția acestuia, s-a stins din viață duminică, 26 mai, la ora 4.00 dimineața! Diagnosticată cu cancer, acesteia i-au fost extirpate două tumori la colon în vara anului trecut, dar veștile nu erau de atunci bune, căci ulterior celulele canceroase i s-au extins la plămâni.

A murit soția lui Iosif Rotariu
A murit soția lui Iosif Rotariu

Dana Rotariu a fost o femeie și o mamă eroină. La începutul lunii mai, soția lui Iosif Rotariu era în stare destul de gravă, iar medicii ajunseseră de atunci la un verdict drastic. După ce anul trecut a fost în spital în Turcia, unde i-au fost extirpate două tumori la colon, însă boala i-a recidivat, astfel că i s-a activat încă o tumoră la plămâni, Dana Rotariu a pierdut lupta cu cancerul și s-a stins din viață duminică, 26 mai, la ora 4.00 dimineața.

„Ultimele cuvinte ale ei au fost ...”

Soția lui Iosif Rotariu parcă ar fi simțit că i se apropie sfârșitul, sâmbătă seară i-a spus soțului său să aibă grijă de copii: „În somn a murit. Am dormit împreună și pe la 5 m-am trezit și era moartă. Aseară era foarte rău. Ultimele cuvinte ale ei au fost să am grijă de copii”, a declarat fostul mare fotbalist român, în exclusivitate pentru Click!.

 La începutul lunii, Iosif Rotariu ne declara că deși au fost în Turcia să facă chimioterapie, după care au revenit în țară și au încercat și în România la un spital din orașul lor natal, în Timișoara, totul a fost în zadar: medicii i-au spus că soția sa nu mai are multe zile de trăit.

Soția este foarte rău. Acum este sub un puternic tratament medicamentos și este din ce în ce mai rău. Vedem cât o să mai fie, cât o să mai trăiască. Medicii mi-au zis că nu mai are multe zile de trăit. A ajuns acum să cântărească 35 de kilograme. Lucurile merg din rău în mai rău. Are cancer în metastază și boala avansează foarte rapid. De Paște, am stat cu ea prin spitale, este rău. Nu mai are multe zile de trăit”, a spus pentru Click!, Iosif Rotariu, la începutul lunii mai.

Familia Rotariu a trăit, în ultimii ani, numai prin spitale

Dana Rotariu a luptat, până să se îmbolnăvească, ca o leoaică pentru copiii săi. Familia a trăit, în ultimii 15 ani, numai prin spitale. Kassandra, fetița salvată și adoptată de soții Rotariu, mutilată de bunică, a suferit nu mai puțin de 50 de operații. Mai mult, Kassandra nu este singurul lor copil adoptat. Cei doi mai adoptaseră un băiat, Cristian, cu care au stat de asemenea numai prin spitale, fiind bolnav de diabet de la vârsta de 3 ani și medicii i-au montat o pompă de insulină, ca să nu mai aibă nevoie să facă 6 injecții zilnic.

În 2007, Romina, fiica lor cea mare, bolnavă de diabet, s-a internat la Centrul Medical din Buziaş, pentru a învăţa să-şi trateze singură afecțiunea. Acolo l-a văzut pe Cristian şi şi-a convins părinţii să-l înfieze pentru a-i alina suferinţele. În 2018, aceasta a fost acuzată de un părinte că a lovit atât de tare un copil la creșa unde lucra, încât i-a rupt piciorul. Un an mai târziu, a fost condamnată la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare, pentru purtare abuzivă și rele tratamente aplicate unui minor. Soții Rotariu mai au un băiat pe nume Roberto.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cluj-Napoca
image
image
image
image
image
image
gradina freepik jpg
image png
delta dunarii foto AMDTDD jpeg
image png
ceausescu congres jpg
bacalaureat adevarul jpg
Fun Zone jpeg 1 jpeg
bucatarie pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net