Iosif Rotariu își strigă durerea! Cât de mult s-a degradat starea de sănătate a soției sale: „Când merg afară cu ea...”

#Exclusiv Click!

Dana Rotariu, soția fostului mare fotbalist Iosif Rotariu, se simte din ce în ce mai rău. Bărbatul ne-a mărturisit că partenera sa de viață nici nu prea mai mănâncă, plus că nici forță în picioare, să se deplaseze, nu mai are.

„Soția nu este bine deloc”

 A trecut aproape un an de când Dana Rotariu ajungea pe masa de operație pentru ca medicii din Turcia să îi extirpe două tumori la colon ce i-au recidivat între timp. Astfel, că acum, se pare că pe soția lui Iosif Rotariu, nu o mai vindecă nici măcar cele mai bune tratamente medicale.

„Soția nu este bine deloc. Urmează să mai facem niște investigații medicale complete. Dana a oprit ședințele de chimioterapie pentru că nu mai putea era foarte slăbită. Acum nici 40 de kilograme nu mai cântărește. Este într-o stare foarte rea. Pe zi mănâncă cam ¾ linguri de piure, ¾ linguri de spanac și uneori și compot. În rest nimic altceva pentru că nu poate. Atunci când merg afară cu ea o pun în căruciorul cu rotile pentru că nu mai are putere să se țină pe picoare. Ne este greu dar nu avem ce să facem asta este viața, astea sunt valurile vieții”, a declarat Iosif Rotariu pentru Click!

Suflet mare

Dana Rotariu este o mamă model. Lucru demonstrat prin fapte chiar de ea dacă e să ne raportăm la grija pe care a avut-o și o are în continuare pentru Kassandra, adolescenta ce a fost părăsită de mama sa și aruncată pe geam de bunica sa și arsă cu țigara și stropită cu sulf.

„Kassandra este bine, este fetiță ascultătoare, are Bacalaureatul anul acesta, învață, nu am probleme cu ea, e o fată serioasă. Atunci când este acasă fie mai are grijă de Dana fie gătește mâncare la bucătărie. Îi place foarte mult să gătească mâncare chinezească dar mai mult se chinuie cu mânuțele ei că îi e greu dar mie îmi e drag de ea când o văd că e hărnicuță și ambițioasă”, a mai spus Iosif Rotariu pentru Click!

Click! spune

Iosif și Dana Rotariu ar face orice pentru copiii lor. Asta pentru că cei doi mai au un băiat, Cristian, care suferă de diabet de la vârsta de trei ani, dar și pe Romina, fiica lor cea mare, care în 2018 era acuzată de un părinte că a lovit atât de tare un copil la creșa unde lucra încât i-a rupt piciorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net