Soția lui Iosif Rotariu, de nerecunoscut! Din cauza bolii, Dana e complet transformată

#Exclusiv Click!

Dana Rotariu, soția lui Iosif Rotariu (60 de ani), una dintre cele mai mari legende ale fotbalului românesc, trece printr-o perioadă destul de dificilă. În vara anului trecut, medicii din Turcia i-au extirpat două tumori la colon care i-au recidivat iar acum, pe zi ce trece, se simte din ce în ce mai rău.

Contactat de Click!, Iosif Rotariu ne-a mărturisit că își susține soția necondiționat chiar dacă în această perioadă trece printr-un moment de cumpănă. Boala s-a agravat, părul din cap i-a căzut și cântărește extrem de puțin. 

„Soția este bine. Acum face chimioterapie în Timișoara. Nu mai mergem în Turcia pentru că a terminat cele 12 ședințe de chimioterapie plus că la finalul tratamentului tumorile s-au multiplicat, au recidivat. Acum face perfuzii cu vitamine și sper să își revină pentru că a slăbit și foarte mult. Acum cântărește 40-41 de kilograme, atât”, a declarat Iosif Rotariu pentru Click!

Motivul pentru care a slăbit

Iosif Rotariu ne-a mai mărturisit și faptul că boala pe care o are soția sa i-a afectat grav pofta de mâncare. Ba mai mult, acesta ne-a spus și ce mănâncă Dana Rotariu într-o singură zi:

„Mănâncă foarte puțin într-o zi, mănâncă câte un iaurt, o banană făcută fresh sau o felie de pâine prăjită cu un mezel pe ea. Ce își face ea acolo, în rest...nimic”.

Click! spune

Dana Rotariu este o femeie și o mama eroină. Aceasta își adoră copiii și luptă ca o leoaică pentru binele lor. Kassandra, unul dintre cei trei copii ai săi, are o poveste de viață desprinsă parcă din filmele de acțiune. Asta pentru că a trecut deja prin 50 de operații chirurgicale, totul după ce bunica sa a încercat să scape de ea aruncând-o de la etaj și arzând-o cu țigara.

->Facem un apel către toţi cei care pot şi doresc să-i ajute financiar, să doneze în conturile de mai jos:

RO23BRDE360SV46575773600 - EUROBeneficiar: ROTARIU IOSIF

Beneficiar: ROTARIU IOSIF

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net