Soția lui Iosif Rotariu, în stare gravă: „Boala i-a recidivat!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dana Rotariu, soția lui Iosif Rotariu (60 de ani), marea legendă a fotbalului românesc, trece prin momente de cumpănă. Asta după ce, în această vară, doctorii din Turcia, i-au extirpat acesteia două tumori la colon și i-au făcut, pe parcursul mai multor luni, doisprezece ședințe de chimioterapie.

În urma ședințelor de chimioterapie, boala Danei Rotariu s-a agravat și mai mult și se pare că starea sa de sănătate s-a agravat.

„Soția nu este așa de bine. I-a recidivat boala, i-au recidivat tumorile toate plus că ne-au zis că s-a mai activat încă o tumoră la plămâni. A făcut doisprezece ședinte de chimioterapie, primele șase au fost un pic mai slăbuțe și se simtea destul de bine după care următoarele au fost mai puternice și i-au dăunat din punct de vedere medical. Acum urmează să începem un nou tratament puternic, tot în Turcia, și sperăm să își revină”, a declarat Iosif Rotariu pentru Click!

Sănătate în pioneze

Iosif Rotariu se pare că a rămas stâlpul familiei, deoarece starea subredă de sănătate pe care o are soția sa nu îi permite să facă mare efort. Atât fostul mare fotbalist al României, cât și Dana Rotariu sunt două persoane cu suflet mare având în vedere implicarea emoțională, dar și financiară pe care au avut-o și o au cu Kassandra, o puștoaică isteață și deșteaptă care a fost aruncată de la etaj de bunica sa din cauză că nu a fost dorită de familie.

„Soția acum stă mai mult în pat, a slăbit foarte mult, mănâncă foarte puțin plus că amețește. Nu este bine deloc”, a mai completat pentru Click!, Iosif Rotariu.

Click! spune

Dana Rotariu este o femeie și o mama eroină. Aceasta își adoră copiii și luptă ca o leoaică pentru binele lor. Kassandra, unul dintre cei trei copii ai săi, are o poveste de viață desprinsă parcă din filmele de acțiune. Asta pentru că a trecut deja prin 50 de operații chirurgicale, totul după ce bunica sa a încercat să scape de ea aruncând-o de la etaj și arzând-o cu țigara.

->Facem un apel către toţi cei care pot şi doresc să-i ajute financiar, să doneze în conturile de mai jos:

RO23BRDE360SV46575773600 - EUROBeneficiar: ROTARIU IOSIF

Beneficiar: ROTARIU IOSIF

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net