Cum se simte soția lui Iosif Rotariu la două luni după intervenția chirurgicală? Declarațiile sincere ale soțului

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Soția lui Iosif Rotariu (60 de ani), Dana trece prin momente destul de dificile din punct de vedere medical! După ce medicii din Turcia au fost nevoiți să îi extirpeze două tumori la colon, în urmă cu două luni, soțul acesteia ne-a mărturisit că acum femeia se simte destul de slăbită în urma tratamentelor pe care le face.

Dana Rotariu este nevoită să meargă în Turcia perioadic pentru a face chioterapie după intervenția chirurgicală pe care a avut-o. Tot acest tratament se pare că a reușit să o slăbească pe soția marelului fotbalist și să o lase fără puteri în ultima perioadă. Contactat de Click!, Iosif Rotariu ne-a spus mai multe lucruri despre starea de sănătate a partenerei sale de viață.

„Dana a slăbit în ultima perioadă vreo zece kilograme după cele întâmplate. Vă dați seama că nu îi este deloc ușor prin ce trece ea acum. Este la a cincea ședință de chimioterapie, în Turcia, și sunt foarte dure așa că organismul este destul de slăbit. Mai are până la doisprezece până le termină pe toate. Atunci o să vedem cum se simte după rezultatul final. Mai așteptăm.

Acum când merge în Turcia stă câte o săptămână, ne este greu cu toată situația asta, dar nu avem ce face, trebuie să dăm înainte. În prezent are stări de vomă, amețește. De mâncat mănâncă singură, se plimbă prin casă dar efort fizic nu face deloc”, a declarat Iosif Rotariu pentru Click!

Click! spune

Dana Rotariu este o femeie și o mama eroină. Aceasta își adoră copiii și luptă ca o leoaică pentru binele lor. Kassandra, este unul dintre cei trei copii pe care îi are, și are o poveste de viață desprinsă parcă din filmele de acțiune. Asta pentru că a trecut deja prin 50 de operații chirurgicale, totul după ce bunica sa a încercat să scape de ea aruncând-o de la etaj și arzând-o cu țigara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
traian basescu
image
image
image
image
image
image
image png
image png
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net