Prin ce chinuri trece soția lui Iosif Rotariu, după ce a fost operată în Turcia: „Are stări de...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Iosif Rotariu (60 de ani) este îndurerat din cauza soției sale, Dana Rotariu, care l-a începutul acestei luni a trecut printr-o intervenție chirurgicală destul de dificilă, asta deoarece medicii din Turcia au fost nevoiți să îi extirpe două tumori la colon.

Soția fostului mare fotbalist trece prin momente dificile, din punct de vedere medical, de o lună de zile! După ce a fost operată, de urgență, la un spital din Turcia, și externată, Dana Rotariu a revenit în țară, și se pare că s-a împăcat foarte greu cu ideea că are probleme de sănătate.

„Soția mea este mai bine puțin. Este slăbită, a făcut deja prima ședință de chimioterapie și urmează ca pe data de 5 iulie, să mă duc cu ea în Turcia, la spital, să facă a doua ședință de chimioterapie. A slăbit cam 7/8 kilograme, de la boală. Acum are stări de vomă, greață și tot așa. A acceptat cu greu situația în care este acum. Nu a avut ce face!

Kassandra, fiica noastră, este și ea bine. Este mereu lângă Dana, o încurajează, acum când a fost în Turcia a fost cu noi la aeroport, a împins ea bagajul la plecări. Nu ai treabă cu dânsa”, a declarat, Iosif Rotariu, pentru Click!

Dana Rotariu, momente dificile

Iosif ne povestea, recent, și despre problemele de sănătate pe care le are soția sa, dar și ce este nevoită să facă după această intervenție chirurgicală pe care a avut-o în Turcia:

„A avut două tumori la colon, pe care le-a extirpat medicul, dar mai are una la ganglionul de la gât și una subraț. Deci nu s-au terminat problemele. A fost o intervenție chirurgicală destul de complicată, care a durat ceva timp, dar s-a încheiat cu bine. Dana acum trebuie să înceapă chimioterapia.

O să fie nevoită să vină la spitalul din Turcia, unde a fost și operată, din două în două săptămâni, timp de șase luni, până o să se facă bine. O să facă naveta România – Turcia, jumătate de an. Cu banii ne descurcăm cât de cât”, a declarat, în urmă cu ceva timp, Iosif Rotariu.

Click! spune

Dana Rotariu este o femeie și o mama eroină. Aceasta își adoră copiii și luptă ca o leoaică pentru binele lor. Kassandra, este unul dintre cei trei copii pe care îi are, și are o poveste de viață desprinsă parcă din filmele de acțiune. Asta pentru că a trecut deja prin 50 de operații chirurgicale, totul după ce bunica sa a încercat să scape de ea aruncând-o de la etaj și arzând-o cu țigara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net