Iosif Rotariu, primele imagini și declarații după operația soției sale! Uite ce spune marea stea a fotbalului românesc

#Exclusiv Click!

Dana Rotariu, soția fostului mare fotbalist al României, Iosif Rotariu a trecut, în această perioadă, prin momente de cumpănă din punct de vedere medical. Contactat de Click!, bărbatul ne-a dezvăluit că acum soția lui este mult mai bine, însă trebuie să vină din două în două săptămâni, în perioada următoare, în Turcia, la chimioterapie.

Click! vă prezintă în exclusivitate imagini cu Dana Rotariu de pe patul de spital din Turcia. În urmă cu trei săptămâni, aceasta a fost internată la o clinică din Turcia, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale foarte dificile.

Din imagini putem vedea că Dana Rotariu, după operație, a fost ajutată de aparatele medicale din spital pentru a reveni la o stare medical stabile.

„Dana acum este bine, a fost externată din spital iar astăzi o să mergem acasă, la noi. A avut două tumori la colon pe care le-a extirpat medicul, dar mai are una la ganglionul de la gât și una subraț. Deci nu s-au terminat problemele. A fost o intervenție chirurgicală destul de complicată care a durat ceva timp dar s-a încheiat cu bine.

Dana acum trebuie să înceapă chimioterapia. O să fie nevoită să vină la spitalul din Turcia, unde a fost și operată, din două în două săptămâni, timp de șase luni, până o să se facă bine. O să facă naveta România – Turcia, jumătate de an. Cu banii ne descurcăm cât de cât. Este bine”, a declarat Iosif Rotariu pentru Click!

Ajutor necondiționat

Pentru că tratamentele necesare, dar și intervenția chirurgicală au costat și costă foarte mult, cei de CSA Steaua au încercat să îi ajute postând un mesaj oficial pe contul lor de Facebook:

„Iosif Rotariu, fotbalistul de legendă al Stelei, trece din nou prim momente grele în viaţă. Ştim cu toţii povestea fiicei adoptive a mijlocaşului nostru. Kassandra a fost adoptată de Iosif şi Dana Rotariu când avea doar 4 ani. Fetiţa a fost supusă la mari chinuri de către bunica ei, iar fostul mare fotbalist a fost salvarea. A suferit peste 50 de operaţii! Acum fata are 18 ani şi este la liceu. Din păcate, această familie frumoasă, de oameni calzi şi primitori este, din nou, greu încercată.

Doamna Dana Rotariu este internată, într-o stare critică, într-un spital din Turcia, trecând zilele trecute printr-o foarte grea operaţie de cancer de colon cu mai multe metastaze! Familia Rotariu are nevoie de ajutor pentru a putea plăti spitalizarea şi pentru a se putea întoarce acasă. Haideţi să ajutăm o mamă care şi-a pus viaţa în slujba binelui şi a sacrificiului. O mamă şi un tată care puteau duce o viaţă lipsită de griji, dar care au ales să salveze şi alte vieţi. Facem un apel către toţi cei care pot şi doresc să-i ajute financiar, să doneze în conturile de mai jos:

RO69BTRLRONCRT0501773401

Beneficiar: ASOCIATIA TOTI PENTRU KASSANDRA

RO41BRDE360SV41649753600 - RON

RO23BRDE360SV46575773600 - EUROBeneficiar: ROTARIU IOSIF

Beneficiar: ROTARIU IOSIF

Click! spune

Dana Rotariu este o femeie și o mama eroină. Aceasta își adoră copiii și luptă ca o leoaică pentru bine lor. Kassandra a trecut deja prin 50 de operații, iar Cristian suferă de la vârsta de trei anișori de diabet și este dependent de insulină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net